Κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου «Πυγμή» Άργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου «Πυγμή» Άργους

Ιανουάριος 29, 2019 - 10:17

Την Κυριακή το βράδυ 20/01/2019 έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Αθλητικού Συλλόγου «Πυγμή» Άργους σε ένα εορταστικό περιβάλλον αφού αθλητές, μέλη, συγγενείς, φίλοι καθώς και παλιοί αθλητές του συλλόγου κατέκλυσαν τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου για να γιορτάσουν τα 40 χρόνια δυναμικής πορείας.

Η γιορτή ξεκίνησε με δυναμικές επιδείξεις και αγώνες από μικρούς και μεγάλους αθλητές καθώς και από εκπαιδευτές του συλλόγου. Την επίδειξη συντόνισε ο αρχιεκπαιδευτής  του συλλόγου Μaster Γιώργος Ανδρονικίδης δάσκαλος των περισσότερων δασκάλων της Αργολίδας.

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας με ευχές για την καινούργια χρονιά από τον Πρόεδρο του αθλητικού συλλόγου κ. Αλέξανδρο Μουσούρο (ψυχολόγο ψυχοθεραπευτή). Αμέσως μετά έγινε η βράβευση του αθλητή της χρονιάς που πέρασε 2018 μικρού Νικόλα Ντόκου για τη δυναμική του πορεία αφού συμμετείχε επιτυχώς σε τέσσερα πρωταθλήματα σε διάστημα 50 ημερών.

Ακολούθησε η απονομή του 2ου βαθμού κόκκινο Sash στην τέχνη του Kung-fu και του 2ου dan στο Kickboxing στον εκπαιδευτή και δεύτερο πανελληνιονίκη στο semicontact Kickboxing Ανδρέα Χαντζή από τον Maser Γιώργο Ανδρονικίδη.

Μετά από όλα αυτά και ενώ όλοι απολάμβαναν τη γευστικότατη βασιλόπιτα παρασκευασμένη από τον φούρνο του κυρίου Κωνσταντίνο Κλειασου και τους πολυβιταμινούχους χυμούς προσφορά το σύλλογο ακολούθησε κλήρωση από δώρα προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό. Τέλος «Ό χαμός» για το μεγάλο δώρο που ήταν ένα αφυγραντήρας αξίας 200 €.

Κάπως έτσι έκλεισε η μεγάλη αυτή γιορτή των 40 χρονών δυναμικής πορείας με πολλές καλές ευχές από όλους για το μέλλον.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον επιχειρηματία και παλιό αθλητή μας Ιωάννη Κόλλια για την προσφορά του στο σύλλογο το ντεκόρ μπαλονιών.

Για τον Α.Σ. «Πυγμη» το ΔΣ.