Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας ΣΥΚΑΦΙΑΡ έκοψε την πίτα του

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Αργολίδας ΣΥΚΑΦΙΑΡ έκοψε την πίτα του

Ιανουάριος 31, 2019 - 10:39

Στην κατάμεστη αίθουσα του PANTAZIS ROYAL στην Δαλαμανάρα, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Αργολίδας ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ  ‘Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» πραγματοποίησε την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019 την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.

   Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μάρω Γέμελα απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, αναφερόμενη και στη σημαντική παρουσία κι αρωγή της επιστημονικής επιτροπής, ενώ η κ. Ελισάβετ Γεωργίου-ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και συντονίστρια της επιστημονικής επιτροπής του Συλλόγου, μίλησε για τους στόχους της νέας χρονιάς αλλά κι για την σημαντική πορεία της ομάδας ψυχολογικής υποστήριξης. Από την πλευρά της η συνεργάτης της «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» κ. Εμμανουέλα Κούρου-ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια, αναφέρθηκε στη πορεία της Ομάδας Διακοπής Καπνίσματος.

  Την εκδήλωση χαιρέτησαν η Ευρωβουλευτής κ. Ελίζα Βόζενμπεργκ, οι βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός, ο Δήμαρχος Αργους-Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος. Ο βουλευτής κ. Γκιόλας απέστειλε επιστολή χαιρετισμού. Οι δράσεις του συλλόγου την χρονιά που πέρασε αλλά και η συνολική του παρουσία και προσφορά στα 25 χρόνια λειτουργίας του, παρουσιάστηκε από το μέλος  του Δ.Σ. κ. Νατάσα Μαρλαγκούτσου η οποία επεσήμανε τα οφέλη των ασθενών αλλά και των πολιτών του Νομού, που όλα αυτά τα χρόνια μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν υψηλό επίπεδο ιατρικών υπηρεσιών στα πλαίσια προγραμμάτων πρόληψης που πραγματοποιεί ο σύλλογος.

  Ακολούθησε η κοπή της πίτας παρουσία σύσσωμου του Δ.Σ. και του Δημάρχου κ. Καμπόσου.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Ευρωβουλευτής κ.Ελίζα Βόζεμπεργκ, οι Βουλευτές Αργολίδας κ.κ. Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Ανδριανός, ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος, η περιφερειακή σύμβουλος κ. Ελένη Παναγιωτοπούλου, ο τέως βουλευτής και Νομάρχης Αργολίδας κ. Βασίλης Σωτηρόπουλος, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αργους Μυκηνών κ. Κώστας Μπέγκος, ο αντιδήμαρχος Αργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Κρίγκος, ο αντιδήμαρχος Αργους Μυκηνών κ. Νίκος Γκαβούνος, ο αντιδήμαρχος Αργους Μυκηνών Παναγιώτης Δούρος, ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας Δήμου Αργους Μυκηνών κ. Παναγιώτης Σκούφης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Πέτρος Διολίτσης, ο Πρόεδρος Κοινωνικής Μέριμνας και αθλητισμού Αργους Μυκηνών κ. Βαγγέλης Τζαβέλας, ο πρόεδρος της ΑΡΓΩ κ. Νίκος Δελής, η δημοτική σύμβουλος Αργους Μυκηνών κ. Πέννυ Μπρούσαλη - Καχριμάνη, η υπεύθυνη γραφείου Δημάρχου Αργους Μυκηνών κ. Σπυριδούλα Σπανού, η πολιτευτής κ. Σόνια Τάνταρου Κρίγγου και η πολιτευτής κ. Κατερίνα Μπόμπου, ο κ. Θάνος Τζώτζος εκπρόσωπος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών  Κ.Ε.Φ.Ι Αθηνών, εκπρόσωποι του ΕΕΣ, πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων και σωματείων, τα μέλη της επιστημονικής επιτροπής του συλλόγου μας καθώς και πλήθος κόσμου.

  Την βραδιά πλαισίωσε με ζωντανή μουσική κι όμορφο ελληνικό πρόγραμμα η ορχήστρα του Τάσου Τσετσένη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αλλά κυρίως όσους πάντα βρίσκονται στο πλευρό του ΣΥΚΑΦΙΑΡ «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», πιστοί αρωγοί κι συμπαραστάτες στο έργο μας και στους σκοπούς τους Συλλόγου. Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία και ελπίδα!