Μπάσκετ Β Εθνική: ο Οίαξ Ναυπλίου αντιμετωπίζει τον Δούκα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Μπάσκετ Β Εθνική: ο Οίαξ Ναυπλίου αντιμετωπίζει τον Δούκα

Φεβρουάριος 03, 2019 - 00:31

Με το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, με την ομάδα μας να φιλοξενεί  την Κυριακή 03/2 και ώρα 17:00,στο Κλειστό Γυμναστήριο Ναυπλίου τον ΑΣΕ Δούκα.

Ο προπονητής μας Χάρης Κουλουριώτης καθώς και ο παίκτης μας Φάνης Κουμπούρας απευθυνόμενοι στους φιλάθλους μας τόνισαν:

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Image

Χάρης Κουλουριώτης – Προπονητής

Ξεκίνημα δεύτερου γύρου απέναντι στον Δούκα. Περιμένουμε μια δυνατή ομάδα με γεμάτο ρόστερ, και πολύ καλή πορεία ως τώρα.

Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αλλά έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα σκληρά και στοχευμένα πάνω στις ιδιαιτερότητες του αντιπάλου αλλά και για την βελτίωση των δικών μας αδυναμιών, κυρίως στην αμυντική μας λειτουργία.

 Είμαστε έτοιμοι για μια καλή εμφάνιση και βέβαια για άλλη μια νίκη μπροστά στον κόσμο μας, σίγουροι πως για ακόμα μια φορά θα γεμίσει το γήπεδο και θα μας δώσει δύναμη και ενέργεια!

 
 
Image

Φάνης Κουμπούρας – Παίκτης

Ξεκινάει ο δεύτερος γύρος την Κυριακή και θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή παίζοντας εντός έδρας με τον Δούκα, μια ομάδα με τους ίδιους στόχους, που είναι στην ίδια βαθμολογική θέση με εμάς και που στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε χάσει μέσα στην έδρα τους με 5 πόντους!!

Το παιχνίδι περιμένουμε να είναι πολύ δυνατό, από 2 πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας και μακάρι να έχει τον ίδιο ρυθμό με το προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας, που το σκορ ανέβηκε πολύ ψηλά και ο κόσμος είδε ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι!

Σήμερα είναι γιορτή για την πόλη μας το Ναύπλιο,καθώς γιορτάζει τον πολιούχο της,τον Άγιο Αναστάσιο. Χρόνια πολλά!

oiakasbc.gr