Κοπή πίτας της παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κοπή πίτας της παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου (φωτο&βίντεο)

Φεβρουάριος 18, 2019 - 19:52

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με εντυπωσιακά μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποίηθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα η κοπή πίτας της Δημοτικής Παράταξης ''Αλλαγή Πορείας'' του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.
Στην κατάμεστη από ψηφοφόρους αίθουσα βρέθηκαν ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολιδας Γ. Ανδριανός , ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης, ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Πύλου Νέστορος ,Δημήτρης Καφαντάρης, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, υποψήφιοι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)   Βίντεο  https://youtu.be/kpnh-tP75D0

Δελτίο Τύπου

Κοσμοπλημμύρα στην κοπή της πίτας της παράταξης «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος» !

Χιλιάδες κόσμου εντός της αίθουσας, που πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της παράταξης «Αλλαγή Πορείας Δημήτρης Καμπόσος», ενώ είχε δημιουργηθεί και το αδιαχώρητο στους εξωτερικούς χώρους, με το τεράστιο πλήθος των παρευρισκόμενων να συμμετέχει στην εκδήλωση με ενθουσιασμό  και χειροκροτήματα. Πέραν της αγάπης των δημοτών, που την έδειξαν για άλλη μια φορά στον Δημήτρη Καμπόσο, παρόντες και πολλοί εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του ελληνικού κοινοβουλίου, δείχνοντας και αυτοί με την παρουσία τους την εκτίμηση και την στήριξή τους στο πρόσωπο του Δημάρχου. Όλοι οι επίσημοι προσκεκλημένοι αναφέρθηκαν στο έργο που έχει επιτελεσθεί από την παράταξη του Δημήτρη Καμπόσου και έδωσαν τα συγχαρητήριά τους ενώ δεν έκρυβαν την εντύπωση που τους προκάλεσε το μεγάλο πλήθος των παρευρισκομένων. Χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρης Καφαντάρης στο λόγο του επισήμανε ότι «ο κόσμος επίλεξε σήμερα με την πρωτοφανή παρουσία του Δήμαρχο, τον Δημήτρη Καμπόσο».

Ο Δημήτρης Καμπόσος ανταποδίδοντας την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι παρευρισκόμενοι θέλησε και ο ίδιος να τους χαιρετίσει έναν προς έναν με το πέρας της εκδήλωσης και παρέμεινε εκεί για αρκετές ώρες, καθόσον όλοι ήθελαν να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε το νέο λογότυπο της παράταξης το οποίο εστιάζει στο τεράστιο έργο που έχει γίνει στον δήμο Άργους Μυκηνών επί της θητείας της παράταξης Καμπόσου και με σαφείς όμως αναφορές στο μέλλον.  Οι 6 πολύχρωμες γραμμές συμβολίζουν τους διαφορετικούς άξονες πολιτικής όπως: κοινωνικό έργο, πολιτισμός, αθλητισμός, υποδομές, περιβάλλον κλπ. που σε καθέναν εξ αυτών έχει δοθεί ξεχωριστή σημασία καθώς και το σύνολο των πρώην Δήμων και κοινοτήτων που ως μία ολότητα προχωρούν δυναμικά προς το μέλλον! Οι παραπάνω γραμμές αν και ξεκινούν ατάκτως μπλεγμένες στη συνέχεια γίνονται ευθείες, ξεμπλέκουν και αποκτούν σαφή στόχευση στο μέλλον, δίνοντας την υπόσχεση πως το έργο της παράταξης Αλλαγή Πορείας θα συνεχίσει. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνετε η εξυγίανση που έχει επέλθει στο δήμο, κατά την διάρκεια της θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής , ενώ είναι προφανής η στόχευση για το έργο που έχει δρομολογηθεί και θα υλοποιηθεί στην επόμενη θητεία της.

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος φανερά συγκινημένος από την τεράστια προσέλευση του κόσμου και την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξε, κατά την σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στο έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα αλλά και σε όλα όσα θα γίνουν στην συνέχεια.

«Με συγκινεί βαθύτατα το γεγονός πως ανταποκρίνεστε πάντοτε με τόση θέρμη στα καλέσματά μας. Η αγάπη σας μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε απέναντι σε όλους εκείνους που μας χαρακτήριζαν ονειροπόλους, κάθε φορά που προαναγγείλαμε ένα έργο . Όπως εκείνο της Ανάπλασης του Ιστορικού κέντρου του Άργους. Το είπαμε-και το κάναμε πράξη!»

Σε άλλο δε σημείο της ομιλίας του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα χωριά του Δήμου μας λέγοντας ότι « Ήδη έχουμε δρομολογήσει έργα για τα χωριά μας από άκρη σε άκρη του Δήμου μας.» Προανήγγειλε δε πληθώρα έργων σε όλα τα μήκη και πλάτη του Δήμου.

Προς το τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε σε ένα ακόμα μεγάλο του όραμα αυτό της δημιουργίας του Μυθολογικού Πάρκου που θα σημάνει χιλιάδες θέσεις εργασίας και περαιτέρω ανάπτυξη για τον τόπο μας.

Κλείνοντας απεύθυνε μήνυμα ενότητας λέγοντας ότι «Μαζί , χωρίς διχασμούς και διαιρέσεις, θα προχωρήσουμε. Γιατί Μαζί έχουμε βάλει τις βάσεις για την καθιέρωση του Δήμου Άργους Μυκηνών ως πρότυπο Δήμο. Έγιναν αρκετά αλλά υπάρχουν πολλά ακόμα που πρέπει να γίνουν και θα τα δημιουργήσουμε όλοι μαζί .

Μαζί …. συνεχίζουμε δυναμικά την Αλλαγή Πορείας κάνοντας την Ανάπτυξη πράξη.

Τα έργα μας μιλούν! . Είμαι σίγουρος πως τον Μάιο θα μας δώσετε νέα εντολή να συνεχίσουμε όλα όσα μαζί ξεκινήσαμε!»

Δελτίο Τύπου

ArgolidaPortal.gr Άργος-Κοπή πίτας της παράταξης του δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου