«Ο Σημαδεμένος Ερημίτης» στο Άργος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Ο Σημαδεμένος Ερημίτης» στο Άργος

Φεβρουάριος 19, 2019 - 16:46

Το  Σάββατο 23  Φεβρουαρίου 2019  και  ώρα 6.οο  μ.μ.  στην αίθουσα  εκδηλώσεων του Συλλόγου Αργείων  «ο ΔΑΝΑΟΣ» θα γίνει η παρουσίαση του νέου βιβλίου του συμπατριώτη μας ιατρού Γιώργου Νεοφώτιστου απο τις εκδόσεις «Όστρια», με τον τίτλο :  «Ο Σημαδεμένος Ερημίτης»

Παρουσίαση από: Τον κ. Αναστάσιο Σκλήρη, επίτιμο Ειδικό Πάρεδρο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου -  συν/χο εκπαιδευτικό.

Τον συγγραφέα , ιατρό κ. Γιώργο Νεοφώτιστο.-   
Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Η παρουσία σας θα αποτελέσει τιμή για τον συγγραφέα
και τον Σύλλογο.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο  Πρόεδρος                               Ο Γεν. Γραμματέας
 Σωτήριος Π. Κωτσοβός                   Αναστάσιος Ι. Σκλήρης
               Δικηγόρος                           επιτ. Ειδ. Πάρεδρος του Π.Ι.      
Ο κ. Γιώργος Νεοφώτιστος

Γεννήθηκε στο Άργος, μαθητής στο 1ο Δημοτικό σχολείο και στη συνέχεια στο Γυμνάσιο Αρρένων της πόλης, απ΄όπου όταν  απεφοίτησε, εισήχθη με εξετάσεις στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος του ιατρικού πτυχίου, υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο 401 Γεν Νοσοκομείο Αθηνών, ως έφεδρος ανθυπίατρος, στην παθολογική κλινική.
Συνέχισε για την  ειδικότητά του στον «Ευαγγελισμό» , όπου τελείωσε  Ειδική Παθολογία & συνέχισε Νεφρολογία. Διορίστηκε διευθυντής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου ίδρυσε και λειτούργησε  την πρώτη Μονάδα Τεχνητού  νεφρού  στη Κρήτη.
Στη συνέχεια έγινε εταίρος σε Γενική Κλινική στο Ηράκλειο, και διευθυντής της ιατρικής της υπηρεσίας. Κατα τη διάρκεια της εξάσκησης του επαγγέλματός του διετέλεσε: Πρόεδρος εξωνοσοκομειακών γιατρών Ηρακλείου, Καθηγητής Νοσηλευτικού τμήματος ΤΕΙ Ηρακλείου, Πρόεδρος ΕΠΣΗ & Διοικητής Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης.-  
Έχει εκδόσει, ιατρικά εγχειρίδια (μεταξύ αυτών μια  Νοσολογία   και ένα ιατρικό βοήθημα, το «Εμείς και τα Μικρόβια») & στράφηκε στο ιστορικό μυθιστόρημα, όπου το πρώτο εξ αυτών με τίτλο «Στα βήματα του Ασκληπιού»  είχε πανελλήνια επιτυχημένη πορεία.
Το τελευταίο του συγγραφικό πόνημα «Ο Σημαδεμένος Ερημίτης»  κυκλοφόρησε στις αρχές αυτού του χρόνου και πρόσφατα  παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο και  στη Αθήνα με μεγάλη επιτυχία.   
Είναι παντρεμένος με τη γιατρό Φυλλίτσα Νεοφώτιστου & έχει δυο κόρες.

Ημερομηνία: 
Σάββατο, 23 Φεβρουάριος, 2019 - 18:00