Άργος: Στις 17 Μαρτίου ο 3ος Δρόμος Αξιών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Στις 17 Μαρτίου ο 3ος Δρόμος Αξιών

Φεβρουάριος 21, 2019 - 13:14

Φίλες και φίλοι λόγω της αναμενόμενης κακοκαιρίας που αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο και ενδέχεται να επηρεάσει την τέλεση του 3ου Δρόμου Αξιών, η ημερομηνία διεξαγωγής του μετατίθεται οριστικά για τις 17 Μαρτίου 2019. Η φόρμα εγγραφής θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι να συμπληρωθεί το νούμερο των 300 αθλητών που έχει τεθεί σας όριο (βρισκόμαστε στους 219), Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε να περάσουμε μια όμορφη Κυριακή γεμάτη προσπάθεια και φυσικά χαμόγελα! Να είστε καλά.

3ος Δρόμος Αξιών – ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Η κίνηση του σώματος απελευθερώνει ενέργεια,ενώ παράλληλα ελκύει πνευματική ενέργεια. Το 1ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΑΡΓΟΥΣ σας καλωσορίζει σε κάτι περισσότερο από έναν δρομικό αγώνα που διοργανώνεται για 3η φορά με αφορμή την Ημέρα Σκέψεως που εορτάζεται από τους απανταχού ανά την υφήλιο Προσκόπους στις 17 Μαρτίου.

Ένας αγώνας μιας όμορφης διαδρομής που συνδέει δύο περίφημα μνημεία του Άργους. – 16χλμ συνολική απόσταση- Αρχαίο Θέατρο με την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του και την πυραμίδα του Ελληνικού.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΔΡΟΜΟ ΑΞΙΩΝ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Χιλιομετρική απόσταση: 16,5χλμ

Ώρα έναρξης: 09.30

Τόπος εκκίνησης : Αρχαίο Θέατρο Άργους

Τόπος τερματισμού: Αρχαίο Θέατρο Άργους

Σύντομη περιγραφή διαδρομής : Ο αγώνας συνδέει δύο από τα πιο σπουδαία ιστορικά αξιοθέατα της πόλης του Άργους. Το Αρχαίο Θέατρο και την Πυραμίδα του Ελληνικού. Η αφετηρία δίνεται μπροστά από την είσοδο του Αρχαίου Θεάτρου και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Θεάτρου και Γούναρη εν συνεχεία ακολουθείται η διαδρομή από μικρούς δρόμους με κατεύθυνση το Στάδιο Άργους και συγκεκριμένα από τις οδούς Ικτίνου,Αγίου Γεωργίου , Νεοφύτου Λύτρα= ανηφορικό κομμάτι, Σταδίου, Λαλουκιώτη= ευθύ κομμάτι, για να συνεχίσει στον παράλληλο παράδρομο της επ. οδού Άργους – Κεφαλαρίου ( η οποία δεν φέρει ονομασία και με την ευκαιρία του αγώνα θα μπορούσε να ονομαστεί Δρόμος Αξιών) περνάει από το Κεφαλάρι και μπροστά από τον Ιερό Ναό ζωοδόχου Πηγής με κατεύθυνση από τον παράλληλο παράδρομο κινούμενο προς το Ελληνικό . Στο ύψος της Πυραμίδας του Ελληνικού υπάρχει ένα μικρός χωμάτινος ανηφορικός δρόμος που οδηγεί τους αθλητές μπροστά ακριβώς από την Πυραμίδα του Ελληνικού και σηματοδοτεί την επιστροφή τους για τον τελικό τους τερματισμό στο Αρχαίο Θέατρο του Άργους.

Εκτιμώμενη ώρα ολοκλήρωσης του αγώνα: 12.00

Σταθμοί αγώνα: Ο αγώνας θα έχει δύο σταθμούς τροφοδοσίας στο 5ο και στο 10ο χλμ ενώ νερά θα δίνονται και στον τερματισμό με την ολοκλήρωση της προσπάθειας των αθλητών.

Ανώτατο όριο συμμετοχών 300 αθλητές

Δικαίωμα Συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών οι οποίοι θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη.

Κόστος συμμετοχής :0.00 ευρώ + Να αφήσουν μια θετική Σκέψη στο επίσημο βιβλίο του Αγώνα

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

https://docs.google.com/forms/d/1JtJKnAG1gY4cYEsiWqgTXdyPMYtaheC9SWCBOaQgWxw/edit

 

Ημερομηνία: 
Κυριακή, 17 Μάρτιος, 2019 - 09:30