Το ποδόσφαιρο ενώνει: Αθλητικά βραβεία ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας 2019 (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το ποδόσφαιρο ενώνει: Αθλητικά βραβεία ποδοσφαίρου ΕΠΣ Αργολίδας 2019 (φωτο&βίντεο)

Φεβρουάριος 28, 2019 - 14:45

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η καθιερωμένη πλέον εκδήλωση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας «Αθλητικά Βραβεία Ποδοσφαίρου», με την παρουσία της πολιτικής, αθλητικής  , εκκλησιαστικής ηγεσίας , φορέων , αλλά κυρίως όλων όσων αγαπούν και έχουν προσφέρει στο άθλημα από διάφορες θέσεις . Ξεχωριστή αναφορά θα πρέπει να κάνουμε στην τεράστια ανταπόκριση του κόσμου της Αργολίδας , ο οποίος με την μαζική παρουσία του έδειξε πως το ποδόσφαιρο ενώνει και πως το έργο και το όραμα της Ε.Π.Σ Αργολίδας τυγχάνει  μεγάλης αναγνώρισης, πράγμα που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα πράγματα, ώστε να συνεχίσει το Αργολικό ποδόσφαιρο την πορεία ανάπτυξής του.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης Πέτρος, ο Πρόεδρος της  Ε.Π.Ο κ. Γραμμένος Ευάγγελος, ο Ταμίας της Ε.Π.Ο. και Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Μαγνησίας κ. Λασκαράκης Περικλής, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. Θεσσαλονίκης κ. Λαγωνίδης Κωνσταντίνος, ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. κ. Παπαδόπουλος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αθηνών κ. Δημητρίου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας και Πρόεδρος Εθνικών Ομάδων κ. Παπαχρήστου Παναγιώτης, ο Πρόεδρος  της Ε.Π.Σ Μεσσηνίας κ. Σπηλιώτης Βασίλειος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας Νίκας Κωνσταντίνος, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αρκαδίας Τσαγγούρης Σταύρος , ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αχαΐας Δανιήλ Άγγελος, ο Γραμματέας της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας Αλεξανδρόπουλος Ηλίας, το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αθηνών Ρούσσος Ιωάννης, ο βουλευτής Αργολίδας κ. Μανιάτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Χειβιδόπουλος Αναστάσιος, η θεματική Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Νικολάκου Κωνσταντίνα, ο Δήμαρχος Επιδάυρου κ. Γκάτζιος Κωνσταντίνος,οι περιφερειακοί σύμβουλοι κ.κ. Στεφανόπουλος Θεοφάνης, Σαρρής Ιωάννης, Γαβρήλος Γεώργιος, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δήμου Ναυπλιέων κ. Μπούκουρης Παναγιώτης, οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Ναυπλιέων κ.κ. Καχριμάνης Γεώργιος και Γαβρήλος Σταύρος, περιφερειακοί σύμβουλοι άλλων Π.Ε. Πελοποννήσου, δημοτικοί σύμβουλοι των Δήμων Άργους- Μυκηνών, Ναυπλιέων και Ερμιονίδας, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος  Φώτιος καθώς και αντιπροσωπεία του, οι υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ.κ. Καραγιάννη Ντίνα, Γανώσης Αναστάσιος, Μπόμπος Γεώργιος, Πλατής Δημήτριος, ο Προϊστάμενος της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Γαληνός Ιωάννης, εκπρόσωποι όλων των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι διάφορων φορέων.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βιντεοσκοπημένο μήνυμα- χαιρετισμός του εν ενεργεία και υποψήφιου Ευρωβουλευτή της ΝΔ και πρώην διεθνή και Αρχηγού της Εθνικής Ελλάδας κ. Ζαγοράκη Θεόδωρου, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων στο Ευρωκοινοβούλιο, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Από τον χώρο του ποδοσφαίρου παρευρέθηκαν μεταξύ  άλλων Πρόεδροι και εκπρόσωποι όλων των σωματείων της Ένωσης,  ο Πρόεδρος κ. Μητροσύλης Νικόλαος καθώς και το Δ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών,ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Δανιγγέλης Φώτιος καθώς και η πλειοψηφία των εν ενεργεία διαιτητών της Ένωσής μας, ο εν ενεργεία προπονητής του Παναθηναϊκού κ. Δώνης Γεώργιος  , οι προπονητές κ.κ. Καρούλιας Νικόλαος και Σταθόπουλος Ευστάθιος ,ο παλαίμαχος διεθνής κ. Αποστολάκης Στράτος , ο εκπαιδευτής προπονητών της Ε.Π.Ο. κ. Βονόρτας Ιωάννης, ο τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών Αστέρα Τρίπολης κ. Δουβίκας Ιωάννης, παλιοί παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και προπονητές, εν ενεργεία ποδοσφαιριστές , παρατηρητές αγώνων και παλαίμαχοι διαιτητές.

Στην εκδήλωση εκτός των βραβεύσεων και των τιμητικών διακρίσεων αναλύθηκαν από τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Σιδέρη Βασίλειο , τα έργα που έχουν γίνει μέχρι τώρα από την παρούσα Διοίκηση καθώς και οι στοχεύσεις που έχουν τεθεί για το επόμενο διάστημα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ειδικά για την παρουσία τους, τους παλαίμαχους παίκτες και τους παράγοντες των τριών γενιών Παναργειακού(1956- 1958, 1979-1982, 1987-1989), Πανναυπλιακού(1991-1992),και των υπόλοιπων σωματείων της Ένωσής μας, οι οποίοι βραβεύτηκαν ξεχωριστά καθώς είναι εκείνοι που καθιέρωσαν το ποδόσφαιρο στη συνείδηση του κόσμου της Αργολίδας, ώστε να μπορούμε να είμαστε εμείς σήμερα οι συνεχιστές.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες  που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, καθώς αυτοί είναι το κύτταρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και αποτελούν την βάση του αθλήματος.

Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ. Ψυχογιού Αικατερίνη και τον κ. Ηλία Ιωάννη για την  πολύτιμη βοήθειά τους στο κομμάτι της παρουσίασης της εκδήλωσης.

Ως  Ε.Π.Σ Αργολίδας τέλος, θα θέλαμε ν’ αφιερώσουμε τη χτεσινή εκδήλωση στη μνήμη του Μπακοπάνου Χαράλαμπου, ο οποίος ήταν για δεκαετίες  η ψυχή του Παναργειακού και έφυγε χτες βράδυ από κοντά μας.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο ομιλία  του προέδρου της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη   https://youtu.be/E9yQhijMOa0

Βίντεο ομιλία του προέδρου της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένου https://youtu.be/UJfZK02MU-U

Βίντεο ομιλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη  https://youtu.be/pkYmYeDjU9A

Βίντεο ομιλία του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσου Χειβιδόπουλου https://youtu.be/l8JiQ50VhcA

ArgolidaPortal.gr Ομιλία Σιδέρη στη γιορτή «Αθλητικά Βραβεία Ποδοσφαίρου» ΕΠΣ Αργολίδας