Με υπογραφή Τατούλη η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λυγουριού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με υπογραφή Τατούλη η αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Λυγουριού

Φεβρουάριος 28, 2019 - 18:09

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Εντάχθηκαν με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Πελοπόννησος 2014 – 2020 τα Κέντρα Υγείας Δημητσάνας, Τροπαίων, Λεωνιδίου, Καλιάνων, Λυγουριού, Βλαχιώτη, Γυθείου, Νεάπολης και Αρεόπολης».

«Το μεγάλο μας έργο στον τομέα της υγείας στην Πελοπόννησο συνεχίζεται και εξελίσσεται με ακόμα μεγαλύτερη δυναμική, ώστε να ολοκληρώσουμε το στόχο μας να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες και επισκέπτες της Πελοποννήσου» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και τόνισε «με απόλυτη συνέπεια στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και αγαστή συνεργασία με όλους τους θεσμικούς φορείς και τους πολίτες της Πελοποννήσου επιτυγχάνουμε σημαντικά αποτελέσματα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής και ενδυναμώνουν την κοινωνική συνοχή».  

Συγκεκριμένα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου εντάχθηκαν οι πράξεις «Εργασίες εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των Κέντρων Υγείας Δημητσάνας, Τροπαίων και Λεωνιδίου, της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας», προϋπολογισμού 563.000 ευρώ, «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Καλιάνων», προϋπολογισμού 339.000 ευρώ, «Κτηριακή αναβάθμιση Κέντρου Υγείας Λυγουριού» στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, προϋπολογισμού 205.000 ευρώ, «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση του Κ.Υ. Βλαχιώτη», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση Κ.Υ. Γυθείου», προϋπολογισμού 192.000 ευρώ, «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση του Κ.Υ. Νεάπολης», προϋπολογισμού 200.000 ευρώ και «Εκσυγχρονισμός και λειτουργική αναβάθμιση Κ.Υ. Αρεόπολης» στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας 180.000 ευρώ.   

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου ανακοίνωσε επίσης ότι σε ήδη ανοιχτή πρόσκληση της διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας θα ενταχθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα τα Κέντρα Υγείας Γαργαλιάνων και Άστρους.