Το ΔΑΚ Άργους μετονομάζεται «Αθλητικό κέντρο Τζίμ Λόντος»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το ΔΑΚ Άργους μετονομάζεται «Αθλητικό κέντρο Τζίμ Λόντος»

Μάρτιος 02, 2019 - 23:36

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η συναρπαστική ιστορία του μεγάλου αθλητή και ευεργέτη Τζίμ Λόντου παρουσιάστηκε στην αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού  «Μέγας Αλέξανδρος» το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή του εξαιρετικού ντοκιμαντέρ  «Ο θρύλος του Τζίμ Λόντου» από το 1ο ΕΠΑΛ Άργους και 1ο Ε.Κ. Άργους ,ακολούθησε η ομιλία του Γιάννη Αποστολόπουλου με θέμα «η συμβολή του Τζίμ Λόντου και του Παναργειακού α.π. 1956- 1957 στη δημιουργία του Δ.Α.Κ. Άργους» και ολοκληρώθηκε με τη βράβευση του Πρόεδρου και των μελών του  Δ.Σ.  του Παναργειακού αγωνιστικής περιόδου 1956 -1957 και των παλαιμάχων της ίδιας περιόδου, για την συμβολή τους στην δημιουργία του Δ.Α.Κ.  Άργους.

Το αφιέρωμα παρακολούθησαν ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος που ανακοίνωσε πως το ΔΑΚ Άργους θα μετονομαστεί σε «Αθλητικό κέντρο Τζίμ Λόντος» , ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής Μέριμνας και Αθλητισμού Βαγγέλης Τζαβέλας, ο Δημήτρης Θεοφίλου, απόγονος του Λόντου, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, ο πρόεδρος της δημοτικής επιτροπής παιδείας  Παναγιώτης Σκούφης, οι διευθυντές 1ου ΕΠΑΛ και 1ου ΕΚ  Άργους Νίκος Τσιπιανίτης και Νίκος Πιστεύος, δημοτικοί σύμβουλοι. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο https://youtu.be/eSD1C2BtyqE

ArgolidaPortal.gr