Συναυλία συμπαράστασης "Για τον Γιάννη"

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Συναυλία συμπαράστασης "Για τον Γιάννη"

Νοέμβριος 05, 2012 - 20:44

Συναυλία συμπαράστασης "Για τον Γιάννη" θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αθήνα στον Βοτανικό απο τους φίλους και τον αθλητικό όμιλο "Τρίτων" του οποίου μέλος είναι ο 22χρονος Γιάννης που είχε πέσει θύμα σοβαρού ατυχήματος με τρένο που τον παρέσυρε και τελικά βρέθηκε να έχει χάσει και τα δύο του πόδια.
Αν βρεθείτε στην Αθήνα ή ταξιδέψετε την αυριανή ημέρα, μια απλή κίνηση συμπαράστασης μπορεί να δώσει άλλο χρώμα στην ημέρα σας.
Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012
ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage, Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση
Η τιμή του εισιτηρίου είναι 8 ευρώ
Οι πόρτες ανοίγουν: 18:00
Έναρξη συναυλιών: 19:15
Τα χρήματα θα διατεθούν για να μπορέσει ο νεαρός Γιάννης να βάλει προσθετικά μέλη καθώς για την επέμβαση απαιτείται μεγάλο χρηματικό ποσό. Πλήθος καλλιτεχνών προσφέρθηκαν να συμμετάσχουν μεταξύ των οποίων είναι οι (με αλφαβητική σειρά) :
Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα Όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Los Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fly By Wire, Fundracar, Penny and the Swinging Cats, Rebetoven, Word of Mouth, 5 Εποχές.
Η ιστορία της ατυχίας του Γιάννη:
Όσοι βρέθηκαν την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου στο Γκάζι, κοντά στις γραμμές και έγιναν μάρτυρες ενός τραγικού ατυχήματος: Το τρένο χτύπησε έναν νέο άνθρωπο, που περνούσε εκείνη την ώρα με το ποδήλατο του τις γραμμές με αποτέλεσμα να τον αφήσει χωρίς πόδια.
Τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και μπαίνοντας στο χειρουργείο είπε στο γιατρό «…γιατρέ μου κάνε ό,τι πρέπει αλλά σε παρακαλώ σκέψου ότι από εμένα μπαίνει το μεροκάματο στο σπίτι…».
Ο γιατρός προσπάθησε, αλλά τελικά ακρωτηρίασε και τα δυο του πόδια.
Ο Γιάννης σήμερα αναρρώνει στο κρεβάτι του νοσοκομείου «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» χαμογελά και ελπίζει ότι θα βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη και να μπορεί να φέρνει το μεροκάματο σε ένα σπίτι με ανέργους και ανήλικα παιδιά.
Οι φίλοι του διοργανώνουν μια συναυλία στις 6 Νοεμβρίου στον Βοτανικό (Ιερά Οδός & Σπύρου Πάτση) με πολλούς και σπουδαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι δέχτηκαν να τραγουδήσουν αφιλοκερδώς, προκειμένου να βοηθήσουν.
Το εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ. Ένα ποσό που οι περισσότεροι μπορούμε να διαθέσουμε, για να βοηθήσουμε ένα συνάνθρωπο μας να ξανασταθεί στα πόδια του.
 

6WxvsP9VeMA