Άργος: Αποκριάτικες εκδηλώσεις και τα μέτρα της Τροχαίας (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άργος: Αποκριάτικες εκδηλώσεις και τα μέτρα της Τροχαίας (βίντεο)

Μάρτιος 09, 2019 - 10:58

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Το Σάββατο 9 Μαρτίου όλο το Άργος θα είναι σε μια Αποκριάτικη Γιορτή, την οποία ετοιμάζει η ΚΕΔΑΜ στα πλαίσια των εκδηλώσεων «Απόκριες 2019 στο Δήμο Άργους Μυκηνών».
Στις 18:30 στην κεντρική πλατεία οι  MASCHERARIS σας καλούν να χορέψετε μαζί τους. Κυρίες & Κύριοι Εποχής, Αρλεκίνοι, Τροβαδούροι,  Dottores, και Τυμπανιστές καρναβαλίζονται στους ρυθμούς της Αποκριάς. Ακολουθήστε τους!

Στις 19:30 στην   κεντρική πλατεία θα γίνει η ¨ΠΟΔΑΡΑΤΗ¨ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΤΩΝ! Γνωρίστε τα φετινά  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ!  Χορέψτε στους βραζιλιάνικους ρυθμούς Samba Batucada & Samba Reggae που θα παίζει η ΜΠΑΝΤΑ ΚΡΟΥΣΤΩΝ QUILOMBO!  FIRE and PYRO JUGGLING SHOW! NIGHT SHOW με ΦΩΤΙΕΣ και ζογκλερικά κόλπα!

Η Διαδρομή είναι : έναρξη από οδό Γεν.  Κολοκοτρώνη - αντίστροφα προς την Κορίνθου – στο ύψος της Βας. Κων/νου στρίβουν δεξιά – στο ύψος του ¨κατάστημα Τασσόπουλος¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν τον πεζόδρομο – στο ύψος της ¨ κάβα Βλογιάρη¨ στρίβουν αριστερά & διασχύουν την Καποδιστρίου -  στο ύψος του 1ου Δημοτικού σχολείου στρίβουν δεξιά & διασχύουν τον πεζόδορμο της Δαναού – ανεβαίνουν το γεφυράκι & καταλήγουν στην εξέδρα στο ποτάμι (απέναντι από την εθνική τράπεζα).
Ψωνίστε & κερδίστε από τις τρελές εκπτώσεις των καταστημάτων της πόλης μας! Τα μαγαζιά θα είναι ανοιχτά!  Σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Άργους.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 4 το απόγευμα θα γίνει στην πρωτεύουσα του Δήμου Άργους Μυκηνών, το Άργος,  η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ την οποία διοργανώνει η ΚΕΔΑΜ και αποτελεί το μεγαλειώδες αποκορύφωμα των εκδηλώσεων της Αργείτικης Αποκριάς. Ο EXTREME ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΦΑΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ θα είναι μαζί μας για να σχολιάζει με το δικό του χιουμοριστικό τρόπο. Οι ART OF SOUL, οι χορευτές που άφησαν άφωνους κριτές και κοινό στο ¨Ελλάδα έχεις ταλέντο¨, αψηφούν … τους νόμους της βαρύτητας! Οι ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΕΣ, η μασκότ του Αργείτικου Καρναβαλιού! Η εντυπωσιακή ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ! ΞΥΛΟΠΟΔΑΡΟΙ με γιγαντιαία φορέματα! Μασκότ! DJ!  Καρναβαλιστές και Άρματα… Είναι σίγουρο πως θα ξεσηκώσουν τους πάντες που θα έχουν την τύχη να παρακολουθήσουν τη  Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση.

Συναυλία με τον Σάκη Ρουβά για πρώτη φορά στο Άργος

Ο Δήμος Άργους Μυκηνών διαμέσου της ΚΕΔΑΜ θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά  τον απόλυτο Έλληνα σταρ Σάκη Ρουβά σε μια μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στις 19:00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία του Άργους . Η συναυλία θα είναι ελεύθερη για το κοινό στο πλαίσιο των καρναβαλικών εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται στον Δήμο μας. Ο Σάκης Ρουβάς, θα τραγουδήσει ζωντανά όλες τις αγαπημένες μας επιτυχίες και υπόσχεται να ξεσηκώσει τον κόσμο με τη μοναδική σκηνική του παρουσία.

Βίντεο ο Διοικητής της Τροχαίας Άργους Σπύρος Γκούμας  https://youtu.be/oQIVNSniL8o

Βίντεο ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης   https://youtu.be/meljT8kOnKY

ArgolidaPortal.gr Άργος- Τα μέτρα της Τροχαίας για το Καρναβάλι

ArgolidaPortal.gr Άργος - ο πρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Π.Διολίτσης για τις Καρναβαλικές εκδηλώσεις