Άσκηση της Πυροσβεστικής στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Άσκηση της Πυροσβεστικής στο Ναύπλιο (φωτο&βίντεο)

Μάρτιος 15, 2019 - 15:56

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης των Υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Αργολίδας για την αντιμετώπιση συνεπειών από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων, πραγματοποιήθηκε άσκηση ετοιμότητας με την κωδική ονομασία «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ» στο χώρο των  εγκαταστάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας την Παρασκευή 15 Μαρτίου.
Η άσκηση αντιμετωπίστηκε ως πραγματικό συμβάν μερικής κατάρρευσης κτηρίου, με εκδήλωση φωτιάς και απεγκλωβισμού ατόμων και ακολούθησαν όλα τα επιχειρησιακά στάδια για την αντιμετώπιση των συνεπειών αναπτύσσοντας πλήρως τον επιχειρησιακό σχεδιασμό με τις προβλεπόμενες ενέργειες από το υπάρχον σενάριο.
Tην άσκηση παρακολούθησαν ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βασίλης Σιδέρης και ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος.
Συμμετείχαν στην άσκηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου και Άργους, η Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα ,το Ε.Κ.Α.Β., η Τοπική Αυτοδιοίκηση και Εθελοντές του Ε.Ε.Σ.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα από την άσκηση https://youtu.be/yurelD7xIes

Βίντεο ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος https://youtu.be/zH1AH3hECkg

Βίντεο ο διοικητής της Πυροσβεστικής Βασίλης Αλεξόπουλος  https://youtu.be/w7OJzjVFBUg

Βίντεο ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος  https://youtu.be/sPt7mb2CevY

 

 

ArgolidaPortal.gr ΝΑΥΠΛΙΟ - ΑΣΚΗΣΗ «ΣΕΙΣΙΧΘΩΝ»