Όταν ένας Μπακογιάνης και ένας Βουλγαράκης τσακώνονται για μια Έβερτ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Όταν ένας Μπακογιάνης και ένας Βουλγαράκης τσακώνονται για μια Έβερτ

Μάρτιος 18, 2019 - 23:04

Ανανέωση, σου λέει μετά. Τέρμα στην οικογενειοκρατία, σου ξαναλέει. Η Νέα Δημοκρατία ανανεώνεται, ανα-σουλουπώνεται, αναγενάται και αναδιοργανώνεται!

Και πολυ-διασπάται σαν λεκές που πλένεται με έζυμα.

Μας τα 'παν κι άλλοι, που την είχαν πιο μεγάλη την πολιτική πείρα, Κυριάκο μου...

Το μάλε βράσε στη ΝΔ. Ο εις υποψήφιος, Κώστας Μπακογιάννης, που «δεν καταδέχεται χρίσματα» για τη θέση στην οποία είχε καθήσει και η μαμά του Ντόρα, μονομάχησε με τον έτερο υποψήφιο του κόμματος -εχμ... μέρους του κόμματος- Γιώργο Βουλγαράκη για να κερδίσουν το όνομα της Αλεξίας Έβερτ -κόρης του Μιλτιάδη Έβερτ- για το ψηφοδέλτιό τους.

Τελικώς, ο «νονός» Νικήτας Κακλαμάνης έπεισε την Αλεξία να κατεβεί με τον Κώστα Μπακογιάννη τον «ορθόδοξο», και όχι με τον Βουλγαράκη τον «από πού μας προέκυψε ετούτος;».

Ω, άνδρες Νεοδημοκράτες, γόνοι και παλαιά στελέχη παλεύουν μεταξύ τους για μια θεσούλα στο ψηφοδέλτιο. Ήθελα να 'ξερα, εκείνο το Μητρώο Στελεχών το έχετε μόνο για να σκάνε την 500άρα στο κόμμα τα ζαβά που νομίζουν ότι θα γίνουν βουλευτές; Καλέ, δεν θα βάλετε κανέναν υποψήφιο από εκεί, που τους έχετε ταράξει στις «πολιτικές ακαδημίες» και στις ομιλίες του πάνσοφου εκ Χάρβαρντ ορμώμενου Κυριάκου;