Ναύπλιο: Εκδηλώσεις του Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Πάρνωνα AE

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: Εκδηλώσεις του Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Πάρνωνα AE

Μάρτιος 21, 2019 - 20:17

Με επιτυχία ξεκίνησαν οι κεντρικές εκδηλώσεις δημοσιότητας της πρόσκλησης των ιδιωτικών έργων του Τοπικού Προγράμματος LEADER της Αναπτυξιακής Πάρνωνα A.E.

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αργολίδας, διοργάνωσε την Τετάρτη 20/03/2019 και ώρα 18.30 στο Ναύπλιο, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας, στο ισόγειο του κτιρίου της Νομαρχίας, Παραλιακή Οδός Ναυπλίου - Νέας Κίου, εκδήλωση με αντικείμενο τη δημοσιοποίηση της 1ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο υλοποίησης του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD 2014-2020 «Ανατολική Πελοπόννησος. Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», Μέτρο 19 του ΠΑΑ 2014-2020.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι δράσεις ιδιωτικού χαρακτήρα, οι διαδικασίες υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων στήριξης, οι διαδικασίες υλοποίησης των έργων και οι υποχρεώσεις των δικαιούχων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ενόψει της δημοσίευσης της 1ης Πρόσκλησης για την υποβολή προτάσεων ιδιωτικού χαρακτήρα, στο πλαίσιο του Τ.Π.LEADER/CLLD 2014 – 2020 με τίτλο «Ανατολική Πελοπόννησος, Απόθεμα Βιόσφαιρας και Επιχειρηματικές Ζώνες Καινοτομίας», στα πλαίσια των ενεργειών πληροφόρησης και εμψύχωσης των υποψήφιων δικαιούχων .

Μετά το πέρας της παρουσίασης πραγματοποιήθηκαν ερωτοαπαντήσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων που ανακύπτουν από συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον το οποίο υποδηλώνει αυξημένη ζήτηση επιχειρηματικής δραστηριότητας στην περιοχή.