Χειβιδόπουλος: Επιτέλους τέλος στη λάσπη της εφημερίδας της νεολαίας της παράταξης Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Χειβιδόπουλος: Επιτέλους τέλος στη λάσπη της εφημερίδας της νεολαίας της παράταξης Αλλαγή Πορείας - Δημήτρης Καμπόσος

Μάρτιος 22, 2019 - 19:10

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης ''#Δυνατή Πόλη Ξανά'' δήμου Άργους Μυκηνών με υποψήφιο δήμαρχο τον Τάσσο Χειβιδόπουλο:

Επιτέλους τέλος στη λάσπη της εφημερίδας της νεολαίας της παράταξης  Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος.

Αηδία, ψεύδη και ύβρεις από τη φυλλάδα «Δημότης», την εφημερίδα της νεολαίας της παράταξης  Αλλαγή Πορείας –Δημήτρης Καμπόσος.

Η γνωστή φυλλάδα «Δημότης» εξαπέλυσε χθες εναντίον μου μία ακόμη επίθεση λάσπης, συκοφαντίας, ύβρεων και πολιτικού εκβιασμού.

Στην απεγνωσμένη προσπάθεια του «αγνώστου συντάκτη» να συγκαλυφθούν οι, έστω αρχικά, πολιτικές ευθύνες του Δημάρχου για το σκάνδαλο χρηματισμού, που εξέθεσε πανελληνίως το Δήμο Άργους – Μυκηνών και το οποίο θα κριθεί από την Ελληνική Δικαιοσύνη προσεχώς, σε δισέλιδο αφιέρωμα της φυλλάδας, εξαπολύθηκε μια αήθης επίθεση σπίλωσης της τιμής και της υπόληψής μου.

Αιτία, η απαίτησή μου, ως πολίτης του Δήμου Άργους –Μυκηνών και ως Υποψήφιος Δήμαρχος, για διαφάνεια στη διαχείριση των οικονομικών του Δήμου και για εξηγήσεις από τον Δήμαρχο Καμπόσο. 

Εξηγήσεις που ποτέ δεν έδωσε, που απέφυγε και αποφεύγει ακόμη και σήμερα, αλλά σίγουρα θα δώσει ενώπιον των αρχών. 

Φυλλάδα που εξυμνεί μόνο τον Δήμαρχο Καμπόσο, αλλά βρίζει, λασπολογεί και συκοφαντεί, στην προσπάθειά της να καλύψει τις μέχρι σήμερα πολιτικές ή και άλλες ευθύνες του Δημάρχου Καμπόσου, στην υπόθεση που η αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δέσποινα Δαμασκηνού συνελήφθη από την Αστυνομία με  προσημειωμένα χρήματα και τις απαγγέλθηκαν κατηγορίες από τις ανακριτικές αρχές και που δύο φορές ασθένησε και δεν παρουσιάστηκε για να δικαστεί στο Αυτόφωρο.

Φυλλάδα που δεν διστάζει να σπιλώσει με υπονοούμενα και συνειρμούς ακόμη και τον μπατζανάκη μου, με μόνο στόχο να πλήξει εμένα και την υποψηφιότητά μου για Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών.

«Άγνωστε συντάκτη» της φυλλάδας «Δημότης της Νεολαίας της Αλλαγής Πορείας –Δημήτρης Καμπόσος» και όσοι άλλοι στυγνοί συκοφάντες κρύβεστε πίσω από αυτόν τον τίτλο.

«Άγνωστε συντάκτη», ειδικά εσύ αρχισυκοφάντη, εσύ νοσταλγέ του παρακράτους άλλων εποχών, εσύ θρασύδειλε, θα λάβεις την απάντησή σου πρώτα από τους πολίτες στις εκλογές του Μαΐου.

Και ύστερα στις αίθουσες της Δικαιοσύνης, που θα κληθείς και θα λογοδοτήσεις για τις ύβρεις και για τις συκοφαντίες σου προς εμένα. 

Αυτά όσον αφορά τον άγνωστο συντάκτη.

Εσείς κ. Δήμαρχε, εσύ Δημήτρη Καμπόσο, πρέπει να απαντήσεις δημόσια και χωρίς υπεκφυγές, αν υιοθετείς τα δημοσιεύματα του Δημότη - εφημερίδα της Νεολαίας της παράταξης  Αλλαγή Πορείας  – Δημήτρης Καμπόσος.

Απαντήστε κ. Καμπόσο, υιοθετείτε την προσπάθεια του Δημότη να μετατρέψει την ποινική δίωξη της προστατευόμενης σας, αφενός σε μία πολιτική κόντρα μαζί μου και αφετέρου σε μια χυδαία και συκοφαντική προσπάθεια φανταστικής εμπλοκής μου στην υπόθεση; 

Ξέρετε πολύ καλά άλλωστε και εσείς και όλοι οι Αργείοι, ότι εσείς και ο «Δημότης» σας έχετε καταδικαστεί πρόσφατα για ανάλογες συκοφαντίες και ψεύδη απέναντι σε γνωστό δημοσιογράφο .

Απαντήστε λοιπόν κ. Καμπόσο μετά το πρόσφατο συμβάν, θα διατάξετε διαχειριστικό έλεγχο στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Άργους Μυκηνών; Γιατί δεν το έχετε πράξει ακόμα, αφού και από το 2013 υπήρξαν δημοσιεύματα που υπαινίσσονταν κακή διαχείριση ( https://www.protagon.gr/epikairotita/ellada/edw-argos-peftoun-ta-pentoxiliara-sa-xalazi-25410000000);

Απαντήστε επίσης κ. Καμπόσο, έχετε προσωπική εμπλοκή στο κατηγορητήριο της πρόσφατης υπόθεσης δωροληψίας και εκβίασης από το μέλος της Σχολικής Επιτροπής; 

Προφανώς κύριε Κάμποσο είστε σε πανικό!