Ανακοίνωση υποψηφίων του Γιώργου Πανοβράκου «Νέα Αρχή» Δήμος Άργους - Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ανακοίνωση υποψηφίων του Γιώργου Πανοβράκου «Νέα Αρχή» Δήμος Άργους - Μυκηνών

Μάρτιος 26, 2019 - 15:56

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Mε την έναρξη επισήμως της προεκλογικής περιόδου, ο συνδυασμός του Γιώργου Πανοβράκου «Νέα Αρχή» παρουσίασε 18 υποψήφιους για το Δήμο Άργους - Μυκηνών. Πρόκειται για άτομα που καλύπτουν ευρύ ηλικιακό φάσμα και προέρχονται από διάφορους κοινωνικούς και πολιτικούς χώρους.

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

Αργυρόπουλος Χρήστος

Ο Χρήστος Αργυρόπουλος γεννήθηκε το 1985 και κατοικεί στο Άργος. Είναι απόφοιτος ΤΕΕ ηλεκτρονικών οπτικοακουστικών συστημάτων και υπολογιστικών μονάδων. Επίσης, απόφοιτος ΙΕΚ θρησκευτικού τουρισμού και ΙΕΚ προσωπικού ιδιωτικής ασφάλειας. Ενεργό μέλος της Δημοτικής Φιλαρμονικής Άργους (1993-2011). Έχει ασχοληθεί με μαθήματα μουσικοκινητικής αγωγής και μουσικής προπαιδείας σε παιδικούς σταθμούς και καλλιτεχνικός διευθυντής στα ΚΑΠΗ του Δήμου.

 

Γερούλης Λάμπρος

Ο Λάμπρος Γερούλης γεννήθηκε το 1959 στον Στόλο Αρκαδίας και μεγάλωσε στο Άργος. Είναι Γεωπόνος. Ως επιστημονικός συνεργάτης του Γεωπονικού    Πανεπιστημίου Αθηνών εκπόνησε σειρά μελετών επί αρδευτικών και εδαφολογικών θεμάτων του Αργολικού πεδίου. Από το 2004 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Σπυροπούλου, βοηθό φαρμακείου και έχει δύο παιδιά.   
 

 

Δαρλάσης Βασίλης

Ο Βασίλειος Δαρλάσης του Χρήστου γεννήθηκε στο Άργος το 1969. Ζει και δραστηριοποιείται στην πόλη του ως ελεύθερος επαγγελματίας. Είναι μέλος Δ.Σ. σε ποδοσφαιρικά σωματεία.

 

Δημάκης Παναγιώτης

Ο Παναγιώτης Δημάκης του Δημητρίου και της Ροδούλας γεννήθηκε το 1976. Κατάγεται από το Γυμνό και από το 1993 κατοικεί μόνιμα στο Άργος. Είναι παντρεμένος με την Ιωάννα Καραμάνου και πατέρας μιας κόρης. Εργάζεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

 

Ζαβαλιέρης Χαράλαμπος

Ο Χαράλαμπος Ζαβαλιέρης του Παναγιώτη γεννήθηκε το 1955. Ζει και εργάζεται στο Άργος. Είναι φαρμακοποιός και πατέρας μιας κόρης η οποία φοιτά στην Ιατρική Αθηνών.

 

Θηβαίος Σπύρος

Ο Σπύρος Θηβαίος του Γεωργίου γεννήθηκε στο Άργος το 1992. Μετά την αποφοίτησή του από το 2ο Λύκειο, εισήλθε στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πειραιά όπου και αποφοίτησε.

 

Καραχάλιου Γεωργία

Η Γεωργία Καραχάλιου γεννήθηκε στον Ίναχο το 1970. Ζει στο Άργος με την οικογένειά της. Είναι μητέρα δύο παιδιών. Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

 

Καρούζος Πέτρος

Ο Πέτρος Καρούζος γεννήθηκε το 1955 και κατοικεί στο Άργος. Είναι μεσίτης αστικών συμβάσεων – οικονομολόγος. Είναι δημοτικός σύμβουλος Άργους – Μυκηνών με την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης.

 

Κατσίρης Κωνσταντίνος Νικόλαος

Ο Κωνσταντίνος Νικόλαος Κατσίρης του Παναγιώτη και της Γεωργίας γεννήθηκε το 1988. Κατοικεί στο Άργος με καταγωγή από τη Βελανιδιά. Είναι ιδιωτικός υπάλληλος, τελειόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά (τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων). Ήταν μέλος της ΟΝΝΕΔ. Ασχολείται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο.

 

Κρεμαστιώτη Μόνικα

Η Μόνικα Κρεμαστιώτη του Ευαγγέλου γεννήθηκε το 1990. Κατοικεί στη Δαλαμανάρα. Είναι λογοθεραπεύτρια με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή και την αποκατάσταση φωνής Νευρολογικών Διαταραχών. Εργάζεται σε ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών έχοντας πολύχρονη εμπειρία.

 

Κωτσαντής Δημήτρης

Ο Δημήτρης Κωτσαντής του Παναγιώτη γεννήθηκε το 1960. Κατοικεί στο Άργος και είναι ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Ταπητοκαθαριστήρια Elite».

 

Λάμπου Γεωργία

Η Γεωργία Λάμπου γεννήθηκε στην Πάτρα αλλά εδώ και 17 χρόνια είναι κάτοικος Άργους. Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες. Απόφοιτη Νοσηλευτικής Λάρισας με μεταπτυχιακές σπουδές στην «Διοίκηση Μονάδων Υγείας». Εργάζεται στη Νοσοκομειακή Μονάδα Άργους, στη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ως τομεάρχης του Χειρουργικού Τομέα.

 

Νικολαράκος Πάνος

Ο Πάνος Π. Νικολαράκος είναι γιατρός ακτινολόγος. Εργάστηκε επί 33 χρόνια στο ακτινοδιαγνωστικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άργους. Εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος το 1994, το 1998 και το 2002 με τη Δημοτική Κίνηση Πολιτών Άργους. Το 2014 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος με τη δημοτική παράταξη «Άλλος Δρόμος».

 

Νικολόπουλος Όθων

Ο Όθων Σ. Νικολόπουλος είναι Διπλωματούχος Χημικός Μηχανικός ΑΠΘ. Σύμβουλος Επιχειρηματικής & Αγροτικής Ανάπτυξης. Μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και εκλεγμένο μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΤΕΕ Αργολίδας. Μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου. Πρώην Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.

 

Παναγιωτοπούλου Γωγώ

Η Γωγώ Παναγιωτοπούλου γεννήθηκε στο Άργος. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και μητέρα ενός αγοριού.

 

Παπαδοπούλου Ελένη

Η Ελένη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στο Άργος, με καταγωγή από τα Φίχτια. Είναι ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο της αισθητικής. Είναι μητέρα δύο παιδιών.

 

Ρηγόπουλος Ρήγας

Ο Ρήγας Ρηγόπουλος γεννήθηκε στο Άργος το 1955. Σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Βελουδάκη. Έλαβε πτυχίο Ευρωπαϊκού Πολιτισμού στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Πάτρας. Το 1990 δημιούργησε το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Άργους στο οποίο και διδάσκει. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Χαρίτου και έχουν δύο παιδιά.

 

Σκανδάλης Νίκος

Ο Νίκος Σκανδάλης είναι μαθηματικός, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Πατρών. Δραστηριοποιείται στον ιδιωτικό τομέα.