Νίκος Μητροσύλης: Στις φετινές δημοτικές εκλογές θα κριθεί αν πράγματι μας ενδιαφέρει η πρόοδος και η εξέλιξη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκος Μητροσύλης: Στις φετινές δημοτικές εκλογές θα κριθεί αν πράγματι μας ενδιαφέρει η πρόοδος και η εξέλιξη

Απρίλιος 05, 2019 - 20:42

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Πήρα την απόφαση, χωρίς κανέναν προβληματισμό, να συμμετέχω για δεύτερη συνεχόμενη φορά στις Αυτοδιοικητικές εκλογές. Ξέρω ότι, δεν ενδιαφέρει πραγματικά κανέναν ούτε πόσα παιδιά έχω, ούτε αν είμαι γιος ενός σπουδαίου μπαμπά ή παιδί ενός φτωχού οικοδόμου. Είμαι αυτός που ζει εδώ, πολλά χρόνια και εκτίθεται καθημερινά στα μάτια χιλιάδων συνδημοτών και ανθρώπων, ενώ κάθε Σαββατοκύριακο εκατοντάδες μάτια κρίνουν κάθε μου κίνηση σε κάποιο Αργολικό γήπεδο. Το αίσθημα ευθύνης, δεν γεννιέται λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Η αγάπη για τον τόπο δεν είναι ξαφνικός έρωτας. Αυτά, ενυπάρχουν, είναι αυτονόητα και κυρίως δεν διαφημίζονται. Οι τυμπανοκρουσίες, οι φανφάρες , οι υπερβολές αλλά και οι φτηνές αντιπαραθέσεις , με μειωτικές επιθέσεις επί προσωπικού, είναι το χαλί που κρύβει πάντα την ουσία. Την οποία γνωρίζουμε πλέον όλοι...

Στις φετινές Δημοτικές εκλογές θα κριθεί αν πράγματι μας ενδιαφέρει η πρόοδος και η εξέλιξη ή αν γίναμε υπερασπιστές μιας ιδεολογίας που βαφτίζει το στενό προσωπικό συμφέρον σαν "αγάπη για τον τόπο μου" και την ελπίδα για λίγα ψίχουλα μέσω μιας οικονομικής εξυπηρέτησης σαν "αίσθημα ευθύνης". Το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να αποτελείται από ανθρώπους ΟΛΩΝ των παρατάξεων, που θα έχουν κοινά χαρακτηριστικά και θα μπορούν να συνεργαστούν, με διαφάνεια και ειλικρίνεια.

Ο χώρος του Αθλητισμού, της Παιδείας και του Πολιτισμού έχει δικαίωμα να εκπροσωπηθεί από ανθρώπους των οποίων η άποψη και η προσφορά ΔΕΝ εξαντλείται σε μια τυπική «επιχορήγηση" – ελεημοσύνη. Έχει ανάγκη από καινοτόμες προτάσεις στην λειτουργία όλων των Συλλόγων, από τον εκσυγχρονισμό και την ριζική αλλαγή των υποδομών Άθλησης και την ουσιαστική συμμετοχή των Δημοτών σε μια Πολιτιστική Αναγέννηση της περιοχής.

ΜΗΤΡΟΣΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ
Καθηγητής Φ. Αγωγής- Προπονητής ποδοσφαίρου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «ΝΑΥΠΛΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ»
ΤΑΣΟΣ ΣΑΛΕΣΙΩΤΗΣ