Ο Δήμος Ναυπλιέων υποδέχεται το νέο τμήμα του Πανεπιστημίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δήμος Ναυπλιέων υποδέχεται το νέο τμήμα του Πανεπιστημίου

Απρίλιος 07, 2019 - 15:22

Με την ευχάριστη είδηση από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου για την ίδρυση ενός ακόμη τμήματος και συγκεκριμένα του τμήματος "Παραστατικών και Ψηφιακών Τεχνών" ο Δήμος Ναυπλιέων ετοιμάζεται να το υποδεχθεί με ικανοποίηση , αφού στην πόλη του Ναυπλίου και αξίζει και υπάρχει όλη η δυναμική για να υποστηριχθεί το Πανεπιστήμιο μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος έχοντας άριστη και στενή συνεργασία με τον πρύτανη και τη διοίκηση του Πανεπιστημίου εμφανώς χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή δήλωσε μεταξύ άλλων :

"Είναι σπουδαίο για όλους μας και δικαίωση για την πόλη μας που ακόμα ένα τμήμα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ιδρύεται και θα ενταχθεί στην σχολή Καλών Τεχνών .

Ευχαριστώ όλη τη διοίκηση του Πανεπιστημίου και φυσικά ευχαριστώ ιδιαίτερα όλο το προσωπικό της σχολής της πόλης μας για αυτό το καινούριο τμήμα , αλλά και για τον καθημερινό αγώνα τους για την εύρυθμη λειτουργία όλων των τμημάτων. Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σε οτιδήποτε χρειάζεται και μπορούμε να προσφέρουμε ως Δήμος.

Είναι αυτονόητο ότι η ίδρυση και λειτουργία ενός ακόμη τμήματος επιφέρει θετικό πρόσημο στην κοινωνία του Ναυπλίου και όλου του Δήμου μας.

Χαιρετίζουμε , λοιπόν , την λειτουργία του νέου τμήματος και θα συνεχίσουμε να είμαστε στις επάλξεις για οτιδήποτε πρέπει να κάνουμε για την περεταίρω ανάπτυξη του Ναυπλίου και όλου του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων".

Δελτίο Τύπου