Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Απρίλιος 10, 2019 - 22:15

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Εξιχνίαση δύο (2)  περιπτώσεων κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες ημεδαπών, που είχαν γίνει την 6.4.2018 και την 12.9.2018, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες σε βάρος ενός (1) 18χρονου ημεδαπού για κλοπή.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθησαν, στις  (8.4.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Κορίνθου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 27 και 57 ετών αντίστοιχα, γιατί διέρρηξαν κατάστημα υγρών καυσίμων με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις  (6.4.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αφαίρεσε από κατάστημα εμπορίας αθλητικών ειδών ενδύματα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, μία (1) περίπτωση  κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 4.12.2018, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 25χρονου ημεδπαού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις  (4.4.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 25χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, για  απόπειρα κλοπής.

  Εξιχνίαση τριών (3) περιπτώσεων κλοπής
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής σε οικίες ημεδαπών, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 13.5.2017 έως την 31.8.2017, στο Ξυλόκαστρο και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 18χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά και μετά από Βούλευμα
Συνελήφθη, στις  (2.4.2019) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, 34χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης. Όπως επιπλέον προέκυψε, σε βάρος του εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (2.4.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 24χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -6,6- γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα
Συνελήφθη, στις  (2.4.2019) το απόγευμα, στο Βλαχιώτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 54χρονος αλλοδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του,  βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -19- πακέτα λαθραίων τσιγάρων και μία (1) τυποποιημένη συσκευασία λαθραίου καπνού, ενώ για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ακόμη ένα (1) άτομο.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις  (2.4.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων, δύο (2) αλλοδαποί, μία (1) 42χρονη και ένας (1) 24χρονος, γιατί όπως προέκυψε η 42χρονη, χθες το πρωί, στους Μολάους Λακωνίας, αφαίρεσε από όχημα, πορτοφόλι ημεδαπού, που περιείχε χρήματα και τραπεζικές κάρτες. Όπως επιπλέον προέκυψε, ο 24χρονος χρησιμοποιώντας μία (1) από τις αφαιρεθείσες κάρτες, που του παρέδωσε η 42χρονη, πραγματοποίησε αγορές από κατάστημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη
Συνελήφθη, στις  (09.04.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.3.2019 έως και χθες (8.4.2019), παραθέτοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, απέσπασε χρήματα από ηλικιωμένο ημεδαπό.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις  (9.4.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές (8.4.2019) το πρωί, στην Καλαμάτα, μπήκε σε κατάστημα ημεδαπού και αφαίρεσε χρήματα.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή
Συνελήφθησαν, στις  (9.4.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας και του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαπές, ηλικίας 26 και 27 ετών, αντίστοιχα, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκαν σε δύο (2) καταστήματα ετοίμων ενδυμάτων και σε κατάστημα- υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσαν, ενδύματα και τυποποιημένα προϊόντα, αντίστοιχα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους υπευθύνους των καταστημάτων. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη
Συνελήφθη, στις (09.04.2019) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 60χρονος ημεδαπός, γιατί, όπως προέκυψε, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.3.2019 έως και χθες (8.4.2019), παραθέτοντας ψευδή στοιχεία ως αληθή, απέσπασε χρήματα από ηλικιωμένο ημεδαπό.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (8.4.2019) το πρωί, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 53χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -5- φυτά κάνναβης, ύψους από -10- έως -15- εκατοστά.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά
Συνελήφθησαν, στις  (8.4.2019) το πρωί, σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) ημεδαποί, ένας (1) ηλικιωμένος και ένας (1) 28χρονος, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν, ο ηλικιωμένος -90- δισκία, που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και ο 28χρονος τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία  κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις  (7.4.2019) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 21χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, προχθές το απόγευμα, στη Μεσσήνη, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία. Όπως επιπλέον προέκυψε, το τελευταίο εξάμηνο, ο συλληφθείς μαζί με άγνωστους συνεργούς του είχαν διαρρήξει την ίδια αποθήκη ακόμα δύο φορές.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις  (6.4.2019) το βράδυ, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφαλείας Τριφυλίας, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, στις  (6.4.2019) το απόγευμα, στην Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της περιπολίας εμφανούς αστυνόμευσης του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε πιστόλι ρέπλικα, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις  (2.4.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για  κλοπή.

 Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής οχήματος
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μία (1) περίπτωση  κλοπής δίκυκλης μοτοσικλέτας ημεδαπού, που είχε γίνει την 26.8.2017, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 41 και 44 ετών, για κλοπή, ενώ η μοτοσικλέτα βρέθηκε και θα αποδοθεί.