Λαϊκή Συσπείρωση: Απόφαση σκάνδαλο του Δημοτικού Συμβούλου Ερμιονίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λαϊκή Συσπείρωση: Απόφαση σκάνδαλο του Δημοτικού Συμβούλου Ερμιονίδας

Απρίλιος 15, 2019 - 18:52

Ανακοίνωση της δημοτική παράταξης ''Λαϊκή Συσπείρωση'' Δήμου Ερμιονίδας:

Στις 11 Σεπτέμβρη 2018 το Δημοτικό Συμβούλιο Ερμιονίδας πήρε μια σκανδαλώδη απόφαση, να μειώσει από 2 ευρώ σε 0,90 ευρώ το τέλος καθαριότητας και φωτισμού στο νησί Κορωνίδα ιδιοκτησίας της κα Λιβανού.

Με αστεία επιχειρήματα όπως «δεν κατοικείται όλους τους μήνες το νησί», «δεν παρέχονται υπηρεσίες», «είναι ευεργέτης» και άλλα τέτοια πήραν αυτή την κατάπτυστη απόφαση.

Είναι φτωχοί βλέπετε οι βιομήχανοι, οι εφοπλιστές, τους χτύπησε και η κρίση και πρέπει να τους μειώσουμε ή να τους απαλλάξουμε από τη φορολογία. Σαν δεν ντρέπονται.

Αυτοί που το 2012 (ο κ Δήμαρχος και η παράταξή του) διαφώνησαν με αυτό το τέλος για τη φτωχολογιά, πέντε χρόνια τώρα που είναι στη Δημοτική Αρχή δεν πρόκαναν να το μειώσουν και έρχονται να το μειώσουν στη κα Λιβανού μόνο.

Ολοι οι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι είτε με τη ψήφο τους είτε με την ένοχη σιωπή και απουσία τους συνέβαλαν να παρθεί αυτή η κατάπτυστη απόφαση. Είχε άλλωστε συνεννοηθεί με όλους πριν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου όπως δήλωσε στη συνεδρίαση.

Εχουν πάρει και άλλες τέτοιες αποφάσεις για μεγάλα και πολυτελή ξενοδοχεία.

Εμείς λέμε ότι πρέπει να μειωθούν τα τέλη για τα φτωχά λαϊκά στρώματα και να αυξηθούν για τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, τα ξενοδοχειακά πολυτελή συγκροτήματα, για τους κεφαλαιοκράτες.

Η εκλογή κομμουνιστή Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο, θα σημαίνει ότι θα υπάρχει ουσιαστική αντιπολίτευση στο Δημοτικό Συμβούλιο, που θα στηρίζει το λαό, θα αποκαλύπτει αυτές τις αθλιότητες, θα μαθαίνει ο λαός τι γίνεται.

Στις ερχόμενες εκλογές

Ισχυρό ΚΚΕ παντού

Στο Δήμο, στη Περιφέρεια στην Ευρωβουλή.

Ο επικεφαλής

της Λαϊκής Συσπείρωσης

κ Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

Πετρίδης Βασίλης