Με το ίδιο βήμα θα γυρίσω.....Τέλος ταξιδιού..

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Με το ίδιο βήμα θα γυρίσω.....Τέλος ταξιδιού..

Απρίλιος 16, 2019 - 16:51

Η Χοροδραματική παράσταση «Με το ίδιο βήμα θα γυρίσω» αφιερωμένη και εμπνευσμένη από τους χορούς και τη λαογραφία της Καππαδοκίας, ολοκλήρωσε την παρουσίασή της το  Σάββατο 13 Απριλίου στο «Ίδρυμα» Μιχάλης Κακογιάννης με τη θερμή ανταπόκριση που επιφύλασσε το κοινό στο κατάμεστο θέατρο. Αυτή την αλλιώτικη συνάντηση και το γεγονός ότι την   υποδέχθηκε  με πολλή αγάπη το κοινό της Αργολίδας την περίοδο των Χριστουγέννων στο Πνευματικό Κέντρο της Ν. Κίου και στο Μπουσουλοπούλειο θέατρο στο Άργος, στάθηκε αίτιο επανάληψης της το Φεβρουάριο στη Ν. Κίο με αποκορύφωμα την μεταφορά  της παράστασης στην Αθήνα.

 Αυτή η συνάντηση  δεν θα μπορούσε να πραγματωθεί χωρίς τη συμβολή των συντελεστών της. Πιο συγκεκριμένα χωρίς τα κείμενα του Λεφτέρη Μπαρδάκου, τη σκηνοθεσία- καλλιτεχνική επιμέλεια  του Γιάννη Σαρηγιάννη, τη χοροδιδασκαλία του Γιώργου Ράλλη, τους στίχους της ποιήτριας Λίνας Νικολακοπούλου,  το χορόδραμα της Ειρήνης Αλεξίου , τη διδασκαλία των τραγουδιών από τον Γιάννη Νόνη, τη σκηνική – ενδυματολογική επιμέλια του Τάκη Κοκκινόπουλου καθώς και των μουσικών:

Μάνου Κουτσαγγελίδη (κανονάκι-φωνή)

Γιάννη Παυλόπουλου (βιολί)

Θοδωρή Γιαννόπουλου (λαούτο)

Γιάννη Γευγελή (κρουστά) 

Ευχαριστούμε τους χορευτές του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν.Κίου ,  του Πολιτιστικού λαογραφικού σωματείου «Χορόσημο» και φυσικά τους ηθοποιούς του χοροδράματος για την διαθεσιμότητά τους, τον χρόνο και την ενέργειά τους.

 Ευχαριστούμε την ΚΕΔΑΜ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που επέδειξε και ανέλαβε την παραγωγή της παράστασης. Ιδιαίτερα τον πρόεδρό της κ. Πέτρο Διολίτση και τον Δήμαρχο Άργους –Μυκηνών κ. Δημήτρη Καμπόσο.

Τους  βουλευτές  κ. Γιάννη Μανιάτη και κ. Γιάννη Γκιόλα για την πολύτιμη  βοήθειά τους.

Την  κα Βασιλεία Κατσάνη που κοινώνησε την παράσταση στους Συλλόγους Μικρασιατών.

 Καταληκτικά ευχαριστούμε όλους εσάς που είστε σε μόνιμη βάση αρωγοί σε κάθε μας προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού .

Με εκτίμηση

Γ. ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΗΣ -Ε. ΚΑΤΡΙΛΙΩΤΗ.- Γ. ΡΑΛΛΗΣ