Έφη Ψυχογυιού : οι πολίτες πρέπει να έχουμε ενεργό δράση στην αυτοδιοίκηση είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Έφη Ψυχογυιού : οι πολίτες πρέπει να έχουμε ενεργό δράση στην αυτοδιοίκηση είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι

Απρίλιος 20, 2019 - 13:02

Η μακρά διαδρομή που έχω διανύσει στους τομείς του Αθλητισμού και του Τουρισμού αλλά και η εμπειρία που έχω αποκομίσει ως μητέρα δύο παιδιών εδραίωσαν στη σκέψη μου τη θέση ότι οι Έλληνες πολίτες πρέπει να έχουμε ενεργό δράση στην αυτοδιοίκηση είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι.
Με μεγάλη επιμονή και αφοσίωση υπηρέτησα και εκπροσώπησα για πολλά χρόνια την πατρίδα μου σε πολλές χώρες του εξωτερικού συμμετέχοντας ως αθλήτρια στην Εθνική Ομάδα Βόλεϊ. Αγωνίστηκα με πείσμα και θάρρος με στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού και την μεταλαμπάδευση του αθλητικού ιδεώδες στις γενιές που ακολούθησαν την δικιά μου. Βίωσα τα προβλήματα που υπάρχουν, εντόπισα αδυναμίες και ανάγκες και απέκτησα βαθιά γνώση και εμπειρία που είμαι σε θέση να καταθέσω και να αξιοποιήσω προς όφελος του τόπου μου.
Σήμερα από τη θέση της προπονήτριας μικρότερων ή μεγαλύτερων σε ηλικία αθλητών και αφουγκραζόμενη καθημερινά τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των γονιών έχω ξεκάθαρη εικόνα και θέσεις για το τι χρειάζονται τα παιδιά μας, τα οποία, ευτυχώς, κατά χιλιάδες δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό.
Η μεγάλη αγάπη που τρέφω για τον αθλητισμό και τα παιδιά μας, η βαθιά πεποίθησή μου ότι οι γνώσεις και η εμπειρία μου μπορούν να συμβάλλουν στην βελτίωση του επιπέδου του αθλητισμού και κυρίως το μεγάλο ενδιαφέρον του κ. Τατούλη για την ανάπτυξη και ενίσχυση του αθλητισμού, το οποίο έμπρακτα έχει εκφράσει μέσα από την υλοποίηση και τον προγραμματισμό σημαντικών έργων στο τομέα του αθλητισμού στην Αργολίδα και στην Πελοπόννησο, με οδήγησαν στην απόφασή μου να σταθώ στο πλευρό του και να θέσω υποψηφιότητα ως περιφερειακή σύμβουλος με τη «Νέα Πελοπόννησο».
Η απόφαση μου να θέσω υποψηφιότητα στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ενισχύθηκε και από έναν ακόμα λόγο: Την πρόθεση μου να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το μεγάλο έργο "Μυθική Πελοπόννησος" που υλοποιεί με επιτυχία ο κ. Τατούλης με στόχο την ανάδειξη και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η επαγγελματική ενασχόλησή μου σε οικογενειακές τουριστικές επιχειρήσεις, η επικοινωνία μου με tour operators της Ελλάδας και του εξωτερικού και η συμμετοχή μου σε μεγάλες τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού μου δίνουν την δυνατότητα να μπορώ να προσφέρω ουσιαστικά στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Αργολίδα.

Έφη Ψυχογυιού

Υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος στην Αργολίδα με τη «Νέα Πελοπόννησο» του Πέτρου Τατούλη