Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αριστέα Άργους στα Σπάτα για αγώνες με την ΑΕΚ

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η ακαδημία ποδοσφαίρου του Αριστέα Άργους στα Σπάτα για αγώνες με την ΑΕΚ

Απρίλιος 22, 2019 - 15:44

Το Σάββατο 20-4-2019 η ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ  βρέθηκε στα Σπάτα και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ και έδωσε φιλικούς αγώνες στις ηλικιακές κατηγορίες Κ16,Κ14, Κ12, Κ10 με τις αντιστοίχες ομάδες τις ΠΑΕ ΑΕΚ. Σε όλες τις κατηγορίες η ομάδα του Άργους ήταν ανταγωνιστική και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις απέναντι στις ομάδες της  ΑΕΚ .

Τους αγώνες των μικρών αθλητών παρακολούθησαν ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Νίκος Κωστένογλου και οι σκάουτερ της ΑΕΚ  Στάθης Ταυλαρίδης (διεθνής ποδοσφαιριστής,αγωνίστηκε σε ΗΡΑΚΛΗΣ,ΑΡΣΕΝΑΛ,ΛΙΛ,ΣΕΝΤ-ΤΕΤΙΕΝ,ΑΕΚ,ΠΑΟ ),Χρήστος Κωστής(διεθνής ποδοσφαιριστής,αγωνίστηκε σε ΗΡΑΚΛΗ,ΑΕΚ) και Παναγιώτης Στυλιανόπουλος(παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ).
Μετά το τέλος των αγώνων οι αθλητές  της Ακαδημίας του Αριστέα Άργους μαζί  με τους προπονητές τους  Κλεόβουλο Καλτάκη,Αποστόλη Κατσά,Ηλία Βουβούσα και Νίκο Σωτηρόπουλο ξεναγήθηκαν από τους υπευθύνους της ΠΑΕ ΑΕΚ στο προπονητικό κέντρο  και στη συνέχεια οι σκάουτερ της ΑΕΚ τους μίλησαν για τον τρόπο που πρέπει να αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο , τους έδωσαν πολλά συγχαρητήρια για την απόδοσή τους αλλά και για την συμπεριφορά τους.

Κατά την αποχώρηση των αθλητών της ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ η ανδρική ομάδα της ΠΑΕ ΑΕΚ  είχε προπόνηση για τον αγώνα με την ΛΑΡΙΣΑ και τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν με τα ινδάλματά τους.
Ήταν ακόμη  μία πολύ καλή εμπειρία για τους αθλητές της ακαδημίας του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ που απέναντι σε μία πολύ δυνατή αγωνιστικά ομάδα κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια ,είχαν πολύ καλή απόδοση στους αγώνες και επέδειξαν ήθος με την συμπεριφορά τους .

Η  ακαδημία ποδοσφαίρου του ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ  ευχαριστεί την ΠΑΕ ΑΕΚ για την πρόσκληση και για την άψογη φιλοξενία στο ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ .