Ακόμα 14 υποψήφιους παρουσιάζει ο συνδυασμός «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πανοβράκου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ακόμα 14 υποψήφιους παρουσιάζει ο συνδυασμός «Νέα Αρχή» του Γιώργου Πανοβράκου

Μάιος 09, 2019 - 13:30

Ακόμα 14 υποψήφιους για το Δήμο Άργους – Μυκηνών παρουσιάζει ο συνδυασμός «Νέα Αρχή» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Πανοβράκο:

-Ο Γιάννης Δήμας είναι απόφοιτος ΤΕΙ μάρκετινγκ και του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά στο χώρο της μουσικής και σήμερα είναι επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, στο Άργος.

-Ο Σπύρος Δωροβίνης γεννήθηκε το 1986. Κατάγεται από την Ήρα όπου και κατοικεί. Ασχολείται με την αγροτική παραγωγή.

-Η Γεωργία Καταγά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τολό. Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Είναι διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών.

-Ο Ευθύμιος Κόικας γεννήθηκε το 1976. Κατάγεται από το Μαλανδρένι όπου και κατοικεί. Ασχολείται με τον αγροτικό τομέα και την παραγωγή οίνου. Έχει διατελέσει πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος Μαλανδρενίου και δημοτικός σύμβουλος στον τέως Δήμο Κουτσοποδίου.

-Ο Παναγιώτης Κοψαυτόπουλος είναι συνταξιούχος γεωπόνος.

-Ο Γιάννης Λυκοσκούφης γεννήθηκε το 1977. Μεγάλωσε και ζει στο Σκαφιδάκι. Είναι γεωπόνος, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο πανεπιστήμιο. Το 2012 ανακηρύχθηκε σε Διδάκτορα των Γεωπονικών Επιστημών. Έχει εκλεγεί σε θέση Διδακτικού Ερευνητικού Προσωπικού (Λέκτορα) στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Μέχρι σήμερα έχει διδάξει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, στο ΤΕΙ Πελοποννήσου και στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας καθώς και στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. (παράρτημα Άργους). Εκτός από την προϋπηρεσία του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση έχει εργαστεί ως εκπαιδευτής ενηλίκων σε ΙΕΚ και Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας, καθώς και ως αναπληρωτής καθηγητής σε ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. τις Β΄θμιας εκπαίδευσης. Ως ερευνητής έχει εργαστεί σε ερευνητικά προγράμματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του ΤΕΙ Πελοποννήσου, και του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ. Τέλος, έχει εργαστεί ως Ελεύθερος Επαγγελματίας ως Σύμβουλος θερμοκηπιακών και υδροπονικών καλλιεργειών καθώς και ως εισηγητής σεμιναρίων.

-Η Ελένη Μπηλίνη είναι κάτοικος Άργους. Είναι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Ασχολείται με τα οικιακά. Είναι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Καραμέρο.

-Ο Νίκος Μπηλίνης γεννήθηκε στο Άργος το 1979. Είναι ελαιοχρωματιστής.

-Η Μαρία Παπαγεωργοπούλου γεννήθηκε το 1993 και μεγάλωσε στο Άργος όπου και διαμένει μέχρι σήμερα. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της ως Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου και εργάζεται τα τελευταία 4 χρόνια ως υπάλληλος στον ιδιωτικό τομέα.

-Η Παναγιώτα Παπαδοπούλου είναι κάτοικος Άργους, απόφοιτη του Οικονομικού Τμήματος της Νομικής και εργάζεται ως λογίστρια.

-Ο Κωνσταντίνος Πίτας είναι κάτοικος Άργους, ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει σπουδάσει στα ΙΕΚ (τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων).

-Ο Ορέστης Ρακάς είναι 46 ετών, απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Είναι ελεύθερος επαγγελματίας και δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης.

-Ο Κώστας Σεϊμένης είναι συνταξιούχος ζαχαροπλάστης με 47 χρόνια υπηρεσία. Είναι πατέρας τριών παιδιών. Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο δημιουργώντας την Ακαδημία Άργους.

-O Κωνσταντίνος Ψύχος γεννήθηκε στο Άργος το 1962. Είναι απόφοιτος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης και Πολιτικών Επιστημών). Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα, στον αγροτικό τομέα και από το 2016 (ως επιτυχών του γραπτού διαγωνισμού του 1998) διορίστηκε και υπηρετεί στο Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων Αργολίδας.
Από τα μαθητικά χρόνια ήταν οργανωμένος στην αριστερή νεολαία της «ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος» του ΚΚΕ εσωτ. Είναι μέλος της Τ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Άργους.
Συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό της ανεξάρτητης παράταξης «Νέα Αρχή» με επικεφαλής τον Γιώργο Πανοβράκο γιατί πιστεύει ότι μόνο με την εκλογή του θα πραγματοποιηθεί το όνειρο για ένα Δήμο δημοκρατικό, δίκαιο, οικολογικό που θα εξασφαλίζει ίσες δυνατότητες για όλους τους πολίτες.

Υποψήφιος δήμαρχος Άργους - Μυκηνών
Γιώργος Πανοβράκος