«Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Καρυάς Δήμου Άργους Μυκηνών»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

«Αγανακτισμένοι κάτοικοι της Καρυάς Δήμου Άργους Μυκηνών»

Μάιος 10, 2019 - 19:38

Κύριε Χειβιδόπουλε, διαβάζοντας το πρώτο τεύχος Μάρτιος 2019 «Δυνατή Πόλη Ξανά» διαπιστώσαμε την υποψηφιότητά σας ως δήμαρχος του Δήμου Άργους- Μυκηνών. Σας καλωσορίζουμε με τα παρακάτω:

Ύστερα από τις δύο θητείες σας ως Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας οφείλουμε να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν σας είχαμε δει ποτέ στην κοινότητά μας, έστω να συζητήσουμε τα προβλήματά μας που ανήκουν αποκλειστικά στην περιφέρεια και στην αρμοδιότητά σας.

Μετά την πλημμύρα στις 29-9-2018 ο Ζορμπάς μας αποτελείωσε οριστικά οικισμούς και γειτονιές, κόπηκαν στα δύο τεχνικά υδραυλικές διαβάσεις κλπ. Εξαφανίστηκαν από τη μανία της φύσης με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πάμε σπίτια μας, στους στάβλους μας καθώς και στα κτήματά μας. Σας θυμίζουμε κ. Χειβιδόπουλε ότι η ευθύνη των ρεμάτων είναι αποκλειστικά ευθύνη δική σας (της περιφέρειας) αλλά δυστυχώς δεν πέρασε καθόλου από το νου σας. Πως θα προσεγγίσουμε λοιπόν τις κάλπες στις 26/5/2019 να σας στηρίξουμε ώστε να γίνεται από πολλοί.. περισσότεροι, όπως εσείς γράφετε; Ευτυχώς που ο κ. Καμπόσος ήταν και πάλι παρόν και φρόντισε για την έστω πρόχειρη αποκατάσταση των ζημιών για να μπορούμε να πάμε στα σπίτια μας, στους στάβλους κλπ. Που εσείς δεν είδατε ποτέ.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της περιοχής μας και ελάτε να μας διαψεύσετε.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ κ. Χειβιδόπουλε διότι  σε κάθε προσπάθειά μας ακόμα και σήμερα να προσεγγίσουμε στα προαναφερόμενα θέτουμε τη ζωή μας σε κίνδυνο.

 

Φαρμάκης Δημήτριος

Καραντζούλης Βασίλειος

Σπανός Γεώργιος

Πασσάς Κων/νος

Σανέτσης Ιωάννης

Δαμάλας πέτρος

Μποζιονέλος Δημήτριος