Δυνατή Πόλη Ξανά - Τάσσος Χειβιδόπουλος: Ντροπή σας και μόνο ντροπή σας!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δυνατή Πόλη Ξανά - Τάσσος Χειβιδόπουλος: Ντροπή σας και μόνο ντροπή σας!

Μάιος 10, 2019 - 20:05

Κύριε Σπανέ Γεώργιε ή Μπαλαμπάλα, σας επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό και τα ψεύδη μαζί με τις φωτογραφίες .
Το χαρακτηρισμό, διότι υπάρχουν πιο έντιμοι τρόποι για να βγάλετε την υποχρέωση σαν πατέρας της Σπυριδούλας Σπανού, επί χρόνια αμειβομένης συνεργάτιδας του Δημάρχου Καμπόσου.
Επίσης, υποψηφίας στις εκλογές με τον συνδυασμό Καμπόσου!!!
Τα ψεύδη, διότι τα χρησιμοποιείτε για να υποστηρίξετε την υποψηφιότητα της κόρης και συνεργάτιδας του Δημάρχου Καμπόσου, ώστε να εκλεγεί Δημοτική Σύμβουλος.
Τις φωτογραφίες, για να τις δώσετε στην κόρη σας, που καθημερινά εργάζεται στο γραφείο του Δημάρχου Καμπόσου, να τους τις δείξει και να μεριμνήσει, ως απερχόμενος Δήμαρχος,  για την αποκατάσταση των ζημιών, γιατί όλα αυτά που δείχνουν οι φωτογραφίες, είναι στην αρμοδιότητα του Δήμου και όχι της Περιφέρειας.
Άρα, θα πρέπει να ενημερώσετε και τους υπόλοιπους συγχωριανούς σας, ότι ο Δήμαρχος δεν αποκατέστησε τις ζημιές από τις καταστροφές.
Να υπογράψετε το ίδιο κείμενο και να το δώσετε στην κόρη σας και υποψήφια με τον Καμπόσο να του το δώσει και να απαιτήσει την άμεση αποκατάσταση.
Οι υπόλοιποι κύριοι ,
Φαρμάκης Δημήτριος
Καραντζούλης Βασίλειος
Πασσάς Κων/νος
Σανέτσης Ιωάννης
Δαμάλας Πέτρος
Μποζιονέλος Δημήτριος,
που υπέγραψαν την ψευδή καταγγελία και κατηγόρησαν τον Τάσσο Χειβιδόπουλο αναίτια, παρακαλούνται  να μην εξαντλούν την ενημέρωση τους στον κύριο Σπανό Γεώργιο ή Μπαλαμπάλα, διότι εκτίθενται και παραπλανούνται.
Επίσης, μόλις αποστείλουν ανάλογη διαμαρτυρία στον Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, να την δημοσιεύσουν ανάλογα.

Δυνατή Πόλη Ξανά - Τάσσος Χειβιδόπουλος