Κυκλοφόρησε η εφημερίδα του συνδυασμού «Νέα Αρχή» για το Δήμο Άργους - Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κυκλοφόρησε η εφημερίδα του συνδυασμού «Νέα Αρχή» για το Δήμο Άργους - Μυκηνών

Μάιος 18, 2019 - 18:06

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Ανοίγονται δρόμοι» κυκλοφόρησε η προεκλογική έκδοση «Νέα Αρχή» του συνδυασμού του Γιώργου Πανοβράκου για το Δήμο Άργους –Μυκηνών.

Στις σελίδες της εφημερίδας υπάρχουν οι θέσεις και οι προτάσεις του συνδυασμού καθώς και κριτική για την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Στο πρόγραμμα, μεταξύ άλλων αναφέρεται η ανακατασκευή του γεφυριού της πλατείας ώστε να βρεθεί στο ίδιο επίπεδο με την πλατεία, η διάνοιξη της οδού Δαναού ως δρόμος ήπιας κυκλοφορίας για κάποιες ώρες της ημέρας και η αλλαγή κατεύθυνσης της οδού Κορίνθου σε έξοδο από το κέντρο της πόλης. Επίσης, το άνοιγμα της κυκλοφορίας της οδού Μπελίνου ώστε να λειτουργούν απρόσκοπτα τα καταστήματα της περιοχής και να γίνεται νόμιμα η κυκλοφορία των οχημάτων. Επίσης, προτείνεται η δημιουργία χώρων στάθμευσης σε οικόπεδα πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης ώστε να καλυφθούν οι εκατοντάδες χαμένες λόγω ανάπλασης θέσεις.

Τονίζεται ότι θα μειωθούν τα δημοτικά τέλη και τα τέλη ύδρευσης - αποχέτευσης ώστε να έρθουν στα επίπεδα αυτών των υπόλοιπων Δήμων της χώρας.

Θα υπάρξει οικονομική διαχείριση με διαφάνεια, χωρίς ρουσφέτια και χωρίς εξυπηρέτηση ημετέρων. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θα γίνει Δήμος για όλους τους πολίτες του.

Προτάσεις γίνονται για τις εγκαταλελειμμένες συνοικίες και τα χωριά, για μεγάλα έργα υποδομής όπως η δημιουργία μονάδας επεξεργασίας του νερού της πηγής της Λέρνης και επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στην παραλιακή ζώνη Κιβερίου, Μύλων, Νέας Κίου και αναβάθμιση της μονάδας επεξεργασίας λυμάτων Άργους – Ναυπλίου.

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για τη διαχείριση των απορριμμάτων μέσω της ανακύκλωσης, για τη δημιουργία μιας «έξυπνης πόλης» με βάση τις νέες τεχνολογίες, για αξιοποίηση κτηρίων και ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς, για την ανάδειξη των κοινωνικών δομών του Δήμου κλπ.

Διαβάστε ολόκληρη την εφημερίδα εδώ