Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2019 συμμετείχαν σχολεία του Δήμου Άργους - Μυκηνών

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιορτή Μαθητικής Δημιουργίας 2019 συμμετείχαν σχολεία του Δήμου Άργους - Μυκηνών

Μάιος 31, 2019 - 14:36

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας δια του Υπευθύνου Σχολικών Δραστηριοτήτων, εκφράζει  θερμά  συγχαρητήρια προς τους/τις Εκπαιδευτικούς και τους/τις μαθητές/-τριες των σχολείων, για τη συμμετοχή τους στην παρουσίαση των προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Πολιτιστικών Θεμάτων και Αγωγής Υγείας, που υλοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2018 - 2019.

Η παρουσίαση έγινε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους και συμμετείχαν σχολεία του Δήμου Άργους - Μυκηνών.

Από το 1ο ΕΠΑ.Λ Άργους & το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο 'Αργους παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ με τίτλο: "Μια απέραντη Αγάπη", βραβευμένο με το 3ο βραβείο του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Οπτικοακουστικής και Ψηφιακής Δημιουργίας. Επίσης το ντοκιμαντέρ με τίτλο: "Ο άγνωστος Σωτήρας". Στην είσοδο του κτιρίου έγινε έκθεση κατασκευών των μαθητών με τίτλο: "Κατασκευές – μινιατούρες".

Από το 1ο Γυμνάσιο 'Αργους παρουσιάστηκε το πρόγραμμα: "Περιβαλλοντικό Θεατροσκόπιο" και το πρόγραμμα: "Με καπετάνιο μας τον Οδυσσέα".

Από το Γυμνάσιο Κουτσοποδίου παρουσιάστηκε η σχολική εφημερίδα με τίτλο: "Γυμνασιοτυπία".

Από το 4ο Γυμνάσιο 'Αργους παρουσιάστηκε το πρόγραμμα: "Το κλίμα αλλάζει. Εμείς;" στο πλαίσιο του οποίου κατασκευάστηκε επιτραπέζιο παιχνίδι με ερωτήσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

Η αίθουσα πλημμύρησε από τη θετική ενέργεια των μαθητών/-τριών που με ενθουσιασμό και χαρά παρουσίασαν τα προγράμματά τους.

Να σημειωθεί ότι όλα αυτά τα προγράμματα υλοποιούνται με εθελοντική εργασία των Εκπαιδευτικών - πέραν του ωραρίου τους - και άρα για αυτό τον λόγο, τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Ο Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας

Ιωάννης Γιατράκος