Λεωνίδας Κουτσογιάννης: Τον ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνουν όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σε αυτήν την κρίσιμη μάχη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Λεωνίδας Κουτσογιάννης: Τον ΣΥΡΙΖΑ διευκολύνουν όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σε αυτήν την κρίσιμη μάχη

Ιούνιος 02, 2019 - 13:40

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Δήλωση του Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής ΚΙΝΑΛ Αργολίδας, Λεωνίδα Κουτσογιάννη, σχετική με τις τελευταίες εσωκομματικές εξελίξεις:

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επέλεξε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τον Γιώργο Καμίνη για να σηματοδοτήσει πολιτικά τη διεύρυνση του χώρου και το νέο πολιτικό φορέα που ίδρυσαν με τη συμμετοχή τους οι 212.000  πολίτες το Νοέμβρη του 17.  Απόφαση που  ανοίγει μια τεράστια πόρτα για όλους τους προοδευτικούς πολίτες που έχουν απογοητευθεί από την πολιτική του Σύριζα για να συνταχθούν με το Κίνημα Αλλαγής στις επόμενες εκλογές που θα έχουν μετωπικό χαρακτήρα απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ.  
Επίσης στο πλαίσιο της σημερινής συνάντησης με  τον πρώην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο  Βενιζέλο του ζήτησε να εξετάσουν τον τρόπο με τον οποίο θα υπηρετηθεί η ενότητα και η δική του ενεργή παρουσία σε αυτή την κρίσιμη πολιτική αναμέτρηση.
Η θέση του  Ευάγγελου Βενιζέλου ήταν " πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας ή τίποτα".
Η επιλογή του Γιώργου Καμίνη και τα  πολιτικά χαρακτηριστικά της, διόλου δεν σηματοδοτούν οποιοδήποτε σύγκλιση με τον Σύριζα αλλά το ακριβώς αντίθετο.
Τον Συριζα διευκολύνουν όσοι επιλέξουν να είναι απόντες σε αυτήν την κρίσιμη μάχη απέναντι λαϊκισμό και τον τυχοδιωκτισμό του κυρίου Τσίπρα και της παρέας του.