Δ.ΙΕΚ Άργους: Έγκριση υλοποίησης κινητικότητας Erasmus

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Δ.ΙΕΚ Άργους: Έγκριση υλοποίησης κινητικότητας Erasmus

Ιούνιος 06, 2019 - 21:36

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για το Δ.ΙΕΚ Άργους η έγκριση του σχεδίου Μαθησιακής Κινητικότητας ΚΑ1 με μία ροή, στον τομέα της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης του προγράμματος Erasmus + 2019 με τίτλο: «Πρόσκτηση ειδικών επαγγελματικών δεξιοτήτων για διασώστες και βρεφονηπιοκόμους».

Το ένα σκέλος της ροής στοχεύει στην κατάρτιση μέσω πρακτικής άσκησης 10 σπουδαστών/στριών του Δ.ΙΕΚ της ειδικότητας «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου» στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, ενώ το δεύτερο σκέλος αφορά στην κατάρτιση 8 σπουδαστριών του Δ.ΙΕΚ της ειδικότητας «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμου» στην ίδια πόλη και για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Η υλοποίηση του σχεδίου κινητικότητας θα δώσει την ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να υλοποιήσουν πρακτική άσκηση στο εξωτερικό σε αντίστοιχους φορείς της ειδικότητάς τους, να γνωρίσουν προοπτικές του επαγγελματικού τους περιβάλλοντος και να εμπλουτίσουν τις επαγγελματικές τους εμπειρίες. 

Συντονιστής του προγράμματος Eramus + για το Δ.ΙΕΚ Άργους είναι ο κ. Φίλιππος Δελής, διευθυντής του Δ.ΙΕΚ.

Η πρόταση έγινε σε συνεργασία με το Δίκτυο της ΕΤΕΝ μέσω της περιφερειακής συμβούλου Erasmus+, ψυχολόγου Ελισάβετ Γεωργίου, την οποία και ευχαριστούμε.

Βρείτε μας στο https://www.facebook.com/%CE%94%CE%99%CE%95%CE%9A-%CE%86%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%85%CF%82-992590124117838/

ή στην ιστοσελίδα: https://diekarg.blogspot.com/

 

Με εκτίμηση

Δελής Φίλιππος

Δ/ντής Δ.ΙΕΚ Άργους