ΔΗΜΑΡ: Ο κ.Τσίπρας μπορεί να ζητάει εκλογές, αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουν κιόλας(video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

ΔΗΜΑΡ: Ο κ.Τσίπρας μπορεί να ζητάει εκλογές, αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουν κιόλας(video)

Νοέμβριος 20, 2012 - 10:04

Περιφερειακή συνδιάσκεψη του κόμματος στην Τρίπολη
Στην Τρίπολη βρέθηκε ο Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, με αφορμή πραγματοποίηση περιφερειακής συνδιάσκεψης του κόμματος  με σκοπό να συζητηθούν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και να γίνει προγραμματισμός της δράσης των οργανώσεων το επόμενο χρονικό διάστημα στην Πελοπόννησο.
Ο κ. Μαυροκεφαλίδης πριν την συνδιάσκεψη παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ τονίζοντας πως
"Με την ψήφιση του πακέτου των μέτρων και την ψήφιση του προϋπολογισμού κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος κύκλος. Η ΔΗΜΑΡ εξέφρασε τις αντιρρήσεις της στο πακέτο μέτρων δηλώνοντας "παρών" ενώ είπε "ναι"  στον προϋπολογισμό στηρίζοντας την Κυβέρνηση και ενισχύοντας την σταθερότητα της χώρας και την παραμονή  μας στο ευρώ. Χαρακτήρισε τη στάση αυτή "υπεύθυνη" και στο πλαίσιο αντιμετώπισης των προβλημάτων της χώρας.Επεσήμανε πως αυτή τη στιγμή δεν απασχολεί το κόμμα του ο ανασχηματισμός ενώ ανέφερε πως το αίτημα βουλευτών για συνέδριο δεν θα πρόσφερε τίποτα παρά μόνο εσωστρέφεια σε μία δύσκολη περίοδο. Ενώ διευκρίνισε πως όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται από τα συλλογικά όργανα και η κεντρική επιτροπή του κόμματος αποτελεί το κυρίαρχο όργανο αυτήν την στιγμή.
Ο κ. Μαυροκεφαλίδης παραδέχτηκε πως το πακέτο των μέτρων είναι "οδυνηρό" και πλήττει το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού αλλά το χαρακτήρισε "αναγκαστική και υποχρεωτική επιλογή για να ανταποκριθεί η χώρα στις συμβάσεις που υπέγραψαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις".
Κάλεσε όμως τους εταίρους "Αφού η χώρα επιτέλεσε το καθήκον της να εκταμιεύσουν τα 31,5 εκ και να βοηθήσουν  σε συνδυασμό με αναπτυξιακά μέτρα να βγει η χώρα από την κρίση".
Τέλος σχολιάζοντας τα περί εκλογών είπε πως αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει λόγος για εκλογές ενώ για τον κ. Τσίπρα τόνισε πως "μπορεί να ζητά εκλογές, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουν κιόλας".
Ε.Τ.

4Cs1Xdavwu4