Γιάννης Γκιόλας: συνεχίζουμε δυναμικά την καθημερινή μας επικοινωνία με τους συμπολίτες μας στην Αργολίδα

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Γκιόλας: συνεχίζουμε δυναμικά την καθημερινή μας επικοινωνία με τους συμπολίτες μας στην Αργολίδα

Ιούνιος 21, 2019 - 20:23

Η καθημερινή επικοινωνία και ο διάλογος με τους κατοίκους της Περιφέρειας συνεχίστηκε και χθες με την επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ και τις ομιλίες όλων των υποψηφίων Βουλευτών,  Γιάννη Γκιόλα, Βιβής Σκούρτη και Γιώργου Γαβρήλου, στον Άγιο Δημήτριο του Δήμου Επιδαύρου.

Έγιναν τοποθετήσεις με ομιλίες όλων των υποψηφίων Βουλευτών.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Γκιόλας  αναφέρθηκε στα κεντρικά πολιτικά θέματα καθώς και σε επιμέρους τοπικά ζητήματα.

 Επακολούθησαν ερωτήσεις που ανέδειξαν κυρίως προβλήματα της Αγροτικής παραγωγής της περιοχής, (ελιές) και της πορείας του εκτελούμενου έργου που αφορά το αρδευτικό δίκτυο του Αναβάλου.

  Για το συγκεκριμένο θέμα, εκφράστηκαν από πολίτες ερωτηματικά και κάποιες ανησυχίες σχετικά με τη συνέχιση του έργου, καθώς προσφάτως έχει αποχωρήσει ο μέχρι τούδε υπεύθυνος μηχανικός της Αναδόχου Εταιρείας.

  Μετά από επικοινωνία του βουλευτή Γιάννη Γκιόλα με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τ. Χειβιδόπουλο και την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφ. Ενότητας Αργολίδας που εποπτεύει το έργο, δίνεται η υπεύθυνη απάντηση ότι η εκτέλεση του έργου συνεχίζεται από την ανάδοχο εταιρεία  «Λατομική Κρήτης» και η αποχώρηση του μέχρι τούδε Υπεύθυνου Μηχανικού δεν θα επηρεάσει την πρόοδο των εργασιών.

  Με την ευκαιρία γίνεται απόλυτα σαφές ότι το εκτελούμενο έργο που θα αρδεύει τμήματα της κτηματικής περιφέρειας του Δήμου Επιδαύρου, περιλαμβάνει και αγροτικές εκτάσεις των Τοπικών κοινοτήτων Αγίου Δημητρίου και Αρκαδικού, συνολικής  επιφάνειας 10.430 στεμμάτων, τα οποία θα καλυφθούν με τα δευτερεύοντα δίκτυα ύδρευσης.

Το εν λόγω αρδευτικό δίκτυο θα ξεκινάει από την διανοιγόμενη 1η δεξαμενή κορυφής, (την ευρισκόμενη στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής) και θα μεταφέρεται από κει με φυσική ροή.

Συνεχίζουμε δυναμικά την καθημερινή μας επικοινωνία με τους συμπολίτες μας στην Αργολίδα, Κρανίδι, Μετόχι, Παλαιά Επίδαυρος, Νέα Κίος ,γιατί η δύναμή μας βρίσκεται  στην ειλικρινή, και αδιαμεσολάβητη σχέση με τους συμπολίτες μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ