Ξεκίνησε το 2ο τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντωνιάδης» (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ξεκίνησε το 2ο τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντωνιάδης» (φωτο&βίντεο)

Ιούνιος 21, 2019 - 23:44

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου το 2ο  τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντωνιάδης» με την συμμετοχή 25 ομάδων απ’ όλη την Ελλάδα και περίπου 1200 ποδοσφαιριστών.
Οι αγώνες του τουρνουά διεξάγονται στα γήπεδα του Δήμου Ναυπλιέων (Ναυπλίου, Δρεπάνου, Αγίας Τριάδας, Νέας Τίρυνθας, Παναριτίου), καθώς και σε ιδιωτικά γήπεδα της περιοχής , στις 21-22-23 Ιουνίου 2019.

Τον αγώνα στο ΔΑΚ Ναυπλίου μεταξύ ΑΚ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΙΕΡΙΝΙΑ  -  ΑΕΜ παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης ,το μέλος του Δ.Σ. Επαμεινώνδας Λέρμας, o ενωσιακός προπονητής Κωνσταντίνος Νεφρός και ο εκπρόσωπος της εταιρίας διοργανώσεων τουρνουά BOCA SPORT, Δημήτρης Μητρογιάννης.

Το τουρνουά έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ.Αργολίδας και υποστηρικτές την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Ναυπλιέων και την εταιρία διοργανώσεων τουρνουά BOCA SPORT.

Η τελετή λήξης θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο του Ναυπλίου την Κυριακή στις 14.00. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο στιγμιότυπα από τον αγώνα ΑΚ ΝΕΑΠΟΛΗ ΒΙΕΡΙΝΙΑ  -  ΑΕΜ και δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΣΑ Β. Σιδέρη,του προέδρου της BOCA SPORT Δημήτρη Μητρογιάννη και του διαιτητή Χάρη Νενεκούμη https://youtu.be/r_-yPzLBnrI

ArgolidaPortal.gr ΕΠΣ Αργολίδας - Ξεκίνησε το 2ο τουρνουά «Κωνσταντίνος Αντωνιάδης»