1η ΤΟΜΥ Άργους: Δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης μαθητικού πληθυσμού

Time to read
less than
1 minute
Read so far

1η ΤΟΜΥ Άργους: Δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης μαθητικού πληθυσμού

Ιούνιος 26, 2019 - 09:43

Η 1η ΤΟΜΥ Άργους σε συνεργασία με το δήμο Άργους-Μυκηνών, με αρμόδια την κ. Μάρθα Κουργιαλά και σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας με υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων την κ. Μάρα Ελένη, πραγματοποίησε δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του μαθητικού πληθυσμού Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών καθώς και Νηπιαγωγείων με θέμα: 

΄΄Εμείς τα παιδιά τρεφόμαστε υγιεινά: Φρούτα Εποχής΄΄

Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν έχουν ως εξής:

-Στις 10/4/2019 στο Νηπιαγωγείο Λάλουκα με υπεύθυνη την κ. Γκολέμη Αγγελική 

-Στις 18 & 19 /6/2019 στο 2ο Παιδικό Σταθμό Άργους με υπεύθυνη την κ. Αλεξοπούλου Μαρία

-Στις 20/6/2019 στο 1ο Παιδικό σταθμό Άργους με υπεύθυνη την κ. Δρακοπούλου Όλγα 

-Στις 24 & 25/6/2019 στο 5ο Βρεφονηπιακό Σταθμό Άργους με υπεύθυνη την κ. Κόσσυβα Μαρία

Οι δράσεις υλοποιήθηκαν από  τη διεπιστημονική ομάδα της 1ης ΤΟΜΥ Άργους αποτελούμενη από την ΠΕ Νοσηλεύτρια κ. Μπόζνου Γεωργία, ΠΕ Νοσηλεύτρια κ. Σωτηροπούλου Όλγα, και ΤΕ Επισκέπτρια Υγείας κ. Στεφανοπούλου Βασιλική σε συνολικό αριθμό παιδιών 102.

Για την επιτυχή υλοποίηση των ανωτέρω δράσεων η 1η ΤΟΜΥ Άργους ευχαριστεί ιδιαιτέρως την προϊσταμένη Διεύθυνσης Παιδικών Σταθμών Δήμου Άργους -Μυκηνών κ. Κουργιαλά Μάρθα και την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Αργολίδας κ. Μάρα Ελένη  καθώς και τους υπεύθυνους των αντίστοιχων δομών και συγκεκριμένα την προϊσταμένη τμήματος Νηπιαγωγείου Λάλουκα κ. Γκολέμη Αγγελική, την προϊσταμένη τμήματος 2ου Παιδικού Σταθμού κ. Αλεξοπούλου Μαρία, την προϊσταμένη τμήματος 1ου Παιδικού Σταθμού κ. Δρακοπούλου Όλγα, την προϊσταμένη τμήματος 5ου Βρεφονηπιακού Σταθμού κ. Κόσσυβα Μαρία για την αποτελεσματική συνεργασία τους.

 

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ 1ης ΤΟΜΥ ΑΡΓΟΥΣ

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ

ΕΑ΄ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ