Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους Τελέσιλλα: «Ταξιδεύουμε με τραγούδια γεμάτα όνειρα, γεμάτα ζωή»

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους Τελέσιλλα: «Ταξιδεύουμε με τραγούδια γεμάτα όνειρα, γεμάτα ζωή»

Ιούνιος 26, 2019 - 18:43

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Άργους «Τελέσιλλα» επ` ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής, που τιμάται την 21η Ιουνίου κάθε χρόνο σε 22 χώρες της Ευρώπης, οργάνωσε το Σάββατο 22 Ιουνίου στην αίθουσά του γιορτή με τους μικρούς φίλους χορωδούς. Φέτος οι μικροί χορωδοί με τον δάσκαλό τους, πιανίστα κ. Νίκο Καπετάνιο, ταξίδεψαν σε όλα τα είδη της μουσικής. Έκαναν ένα ταξίδι γεμάτο ζωή, εκπλήξεις και συμμετοχή στις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας. 

Το όμορφο και εύστοχα επιλεγμένο ρεπερτόριο χάρισε μουσικές στιγμές στους γονείς τους, τους φίλους τους και στα μέλη του Συλλόγου. Οι χορωδοί του Παιδικού-Νεανικού τμήματος απόλαυσαν τα εδέσματα που προσέφερε ο Σύλλογος και οι γονείς, πήραν τα Αναμνηστικά τους διπλώματα και δωράκια και ευχόμενοι καλό καλοκαίρι με παιχνίδι, μπάνια και ξένοιαστες ώρες, έδωσαν ραντεβού στις 14 Σεπτεμβρίου.

Η Μεικτή χορωδία θα κλείσει τη χορωδιακή χρονιά της με τη συμμετοχή της στο φεστιβάλ που διοργανώνει το Σάββατο 29 Ιουνίου η Μεικτή Χορωδία «Λύρα Απόλλωνα» Ερέτριας και δίνει ραντεβού στις 2 Οκτωβρίου

Με χαρά θα σας δεχτούμε στην παρέα μας, άντρες και γυναίκες, για να ξεκινήσουμε ένα ακόμα ταξίδι στους ατελείωτους δρόμους της Μουσικής.

Ευχόμαστε στους χορωδούς, τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου «Καλό καλοκαίρι με υγεία και πολλά πολλά μπάνια».    

Το Δ.Σ.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ «ΤΕΛΕΣΙΛΛΑ»