Ελένη Παναγιωτοπούλου: Η πολιτική δεν είναι μόνο like στο FB και ωραίες photo

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ελένη Παναγιωτοπούλου: Η πολιτική δεν είναι μόνο like στο FB και ωραίες photo

Ιούνιος 28, 2019 - 09:40

Στην τηλεόραση του Best Tv και στην εκπομπή Μαχητικά της Κατερίνας Κουρτέλη ήταν καλεσμένη η καρδιολόγος Ελένη Παναγιωτοπούλου, υποψήφια βουλευτής Αργολίδας με τη Νέα Δημοκρατία.
Σε μία εκπομπή που κράτησε περίπου 40 λεπτά η κα Ελένη Παναγιωτοπούλου  ξεδίπλωσε με εύγλωττο, μεστό αλλά και κατανοητό λόγο τις θέσεις  της ΝΔ αναφορικά με την οικονομία, την παιδεία, την υγεία τον πολιτισμό και την ασφάλεια των πολιτών. Ειδικά αναφέρθηκε σε επιμέρους προβλήματα που ταλανίζουν την καθημερινότητα των Αργολιδέων συμπολιτών της. Με την  άνεση λόγου , που την χαρακτηρίζει ,αλλά και την σε βάθος γνώση τόσο των τοπικών όσο και των ευρύτερων θεμάτων της περιφέρειας η κα Παναγιωτοπούλου προχώρησε σε σειρά προσωπικών δεσμεύσεων έναντι του Αργολικού λαού που στόχο θα έχουν την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων του.

Η κα Παναγιωτοπούλου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπική σχέση που με τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν έκρυψε ότι η παρουσία του αλλά και η πίστη στο προσωπό του ήταν ένας από τους βασικούς λόγους εμπλοκής της στην πολιτική. Μίλησε για την πολύ ποιοτική και σοβαρή δουλειά που έλαβε χώρα στη Νέα Δημοκρατία τα τέσσερα αυτά χρόνια και δήλωσε ότι αισθάνεται πολύ υπερήφανη γι αυτό, λόγω και της δικής συμμετοχή σε αυτή την προσπάθεια καθώς ήταν Αν. Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Αναφέρθηκε και σε δύσκολες και πιεστικές περιόδους που βίωσε όταν επέλεξε να παραιτηθεί από Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου από τη στιγμή  που το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να στηρίξει τον κο Νίκα αντί του κου Τατούλη. «Ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επέτρεπε να συνεχίσω, η πολιτική απαιτεί και συγκρούσεις και όποτε αυτό χρειαστεί δεν διστάζω να το κάνω. Η πολιτική δεν είναι μονο like στο FB και ωραίες φωτό. Απαιτεί να έχεις άποψη , να παίρνεις θέσεις και να τις υποστηρίζεις σθεναρά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας δήλωσε κατά  την διάρκεια της προεκλογικής της εκστρατείας  είναι συγκινητική και διάχυτη η αγάπη που συναντά από τους απλούς καθημερινούς συμπολίτες της και αυτό κατά τη γνώμης της οφείλεται στο γεγονός ότι οι περισσότεροι την γνωρίζουν από μικρό παιδί ,την γνωρίζουν ώς Ιατρό δηλαδή γνωρίζουν από που κρατάει η σκούφια της που λέει και ο λαός. Επίσης ο λαός την Αργολίδας γνωρίζει ότι δεν είναι ετερόφωτη πολιτικά και κοινωνικά , δεν έχει πολιτικούς προστάτες και πατερούληδες ούτε κάποιο συντεταγμένο φορέα να την βοηθάει . Η κα Παναγιωτοπούλου στηρίζεται στην απλή και άδολη βοήθεια των δικών της ανθρώπων που την αγαπούν και βλέπουν στο πρόσωπο  της την προσπάθεια αλλαγής σελίδας της χώρας από ικανούς ανθρώπους .

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ