Γ. Γκιόλας: ο Αλέξης Τσίπρας ανέδειξε την ουσία απέναντι σε «δημοσιογράφους» που εκπροσώπησαν τον κρυπτόμενο κ. Μητσοτάκη

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ. Γκιόλας: ο Αλέξης Τσίπρας ανέδειξε την ουσία απέναντι σε «δημοσιογράφους» που εκπροσώπησαν τον κρυπτόμενο κ. Μητσοτάκη

Ιούλιος 03, 2019 - 12:55

φωτογραφία eurokinissi

Τόλμησε και τελικά νίκησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την εμφάνισή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ. Ξεπερνώντας δεκάδες «υφάλους», παγίδες και κυρίως την πρωτοφανή αγένεια και των δύο, να τον διακόπτουν συνεχώς και να μην τον αφήνουν να ολοκληρώσει ούτε μία απάντηση. Υπερνικώντας ερωτήσεις που είχαν σαν στόχο την διακωμώδηση της πολιτικής ζωής και όχι  την λύση των προβλημάτων της καθημερινότητας του Έλληνα πολίτη. Απαντώντας με ευπρέπεια σε κάθε προβοκατόρικη ερώτηση ενός καταξιωμένου δημοσιογράφου όπως ο κ. Παπαχελάς και μιας «οικοδέσποινας» που δεν θα τολμήσει ποτέ να απευθύνει παρόμοιες ερωτήσεις σε άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

  Παρά την λυσσαλέα προσπάθεια να περιστραφεί η συζήτηση γύρω από θέματα που ξεπερνούν κατά πολύ τον χαρακτηρισμό «φτηνό κουτσομπολιό», ο Πρωθυπουργός κατάφερε να αναφερθεί σε δεκάδες ουσιαστικά πράγματα, όπως η Υγεία, η Παιδεία, οι συντάξεις, οι μισθοί, τα εργασιακά δικαιώματα. Βρήκε τρόπο να αναφερθεί στις μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς όπως το ΚΕΕΛΠΝΟ, την NOVARTIS, τις τηλεοπτικές άδειες, την SIEMENS αλλά και τις σχέσεις των πολιτικών του αντιπάλων με μεγαλόσχημους επιχειρηματίες. Πήρε, τέλος την πρωτοβουλία να αναφερθεί ο ίδιος στο Μακεδονικό, ένα θέμα πάνω στο οποίο ο αντίπαλός του είχε στήσει όλη του την αντιπολιτευτική του προσπάθεια, αλλά τώρα το αποσιωπά, ακριβώς επειδή οι τελευταίες εξελίξεις, δικαιώνουν τον Αλέξη Τσίπρα πανηγυρικά.

  Η εμφάνιση του Πρωθυπουργού, μέσα ακριβώς στο γήπεδο του πολιτικού του αντιπάλου, εκεί που ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται κάτι παραπάνω από άγιος, τέλειος και σαφώς καταλληλότερος για επόμενος κυβερνήτης αυτής της χώρας, έδωσε τελικά αυτό που περιμέναμε όλοι. Την εξήγηση γιατί ο κ. Μητσοτάκης αποφεύγει επιμελώς την απ’ ευθείας αναμέτρηση με τον Πρωθυπουργό. Γιατί είναι αδύνατον να αντιπαρατεθεί σε Προγραμματικό επίπεδο μαζί του. Γιατί η ατζέντα του εξαντλείται σε fake news, κατασκευασμένα σε υπόγεια που αναπαράγουν ψεύδη. Γιατί η Αλήθεια των λύσεων, βρίσκεται εκεί που ο απλός κόσμος καταλαβαίνει. Στο αληθινό και ειλικρινές βλέμμα του Αλέξη Τσίπρα, που δεν διστάζει να εμφανιστεί ενώπιον οποιουδήποτε δημοσιογράφου. 

  Αλήθεια, θα τολμούσε ο κ. Μητσοτάκης να εμφανιστεί απέναντι σε δημοσιογράφους μη επιλεγμένους από τον ίδιο;

       ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ