Η Σόνια Τάνταρου - Κρίγγου επισκέφθηκε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Σόνια Τάνταρου - Κρίγγου επισκέφθηκε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

Ιούλιος 03, 2019 - 15:22

Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας επισκέφθηκε η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα. Σόνια Τάνταρου - Κρίγγου
Ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. και εκπρόσωπος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. την ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εστιάζοντας κυρίως στην ανάγκη άμεσης ενίσχυσης σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, το πρόβλημα  καθαριότητας των υπηρεσιών  και την ανάγκη άμεσης μετεγκατάστασης των αστυνομικών  υπηρεσιών του Δήμου Άργους – Μυκηνών  .
Ο κα. Τάνταρου – Κρίγγου  ευχαρίστησε όλους τους αστυνομικούς για το έργο τους και επισήμανε πως θα είναι δίπλα στην Ένωση και στις προσπάθειες που καταβάλει.
Επίσης εξέφρασε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την εξεύρεση λύσης όσον αφορά το κτηριακό των υπηρεσιών του Δήμου Άργους - Μυκηνών.
Επίσης μας δήλωσε πως ήδη έχει έρθει σε επαφή με υψηλά ιστάμενο υπηρεσιακό παράγοντα και του έχει θέσει τα προβλήματα τα οποία μας απασχολούν καθώς τα γνώριζε από τις παραστάσεις μας στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.
 Η Ένωση θα συνεχίσει τις προσπάθειες της προκειμένου τα προβλήματα που υπάρχουν  στην περιοχή μας να βρουν λύση προς όφελος  της αστυνομίας και της κοινωνίας.

ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                               Ο  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΤΣΙΡΗΣ                                                                       ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΡΑΓΚΑΣ