Η πραγματικότητα στη Νοσηλευτική Μονάδα 'Αργους

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η πραγματικότητα στη Νοσηλευτική Μονάδα 'Αργους

Ιούλιος 03, 2019 - 15:31

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Απάντηση σε παραπλανητικά δημοσιεύματα, οι Υπεύθυνοι Ιατροί  των Τμημάτων της Ν.Μ. Άργους:

Σε συνθήκες δημοσιονομικής πίεσης και κοινωνικών αντιξοοτήτων οι εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Άργους, στο σύνολό τους, κατέβαλαν ιδιαίτερη προσπάθεια για την εκτέλεση του έργου τους.

Με την αρωγή και την αμέριστη συμπαράσταση της Διοίκησης  εξασφαλίστηκε μεγάλος αριθμός προσλήψεων ιατρικού, νοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο λειτουργούμε σε περιβάλλον ασφαλούς εφημέρευσης με αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας. 

Το ιατρικό σώμα απευθυνόμενο στους πολίτες θέλει να τους διαβεβαιώσει ότι η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους λειτουργεί απρόσκοπτα. Μάλιστα με την αναβάθμιση του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών και την εξασφάλιση καλύτερου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού δημιουργούνται ποιοτικότερες συνθήκες λειτουργίας της μονάδας. 

Δημοσιεύματα στον τύπο των τελευταίων ημερών τα οποία προσπαθούν να παραποιήσουν την αλήθεια είναι καταδικαστέα και συκοφαντικά.

Τα προβλήματα στο χώρο της υγείας δεν τελειώνουν ποτέ. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας να συνεχίσουμε τον αγώνα μας για ακόμα καλύτερες συνθήκες υγείας.     

                                                                                        

                                                                   Οι Υπεύθυνοι Ιατροί  των Τμημάτων της Ν.Μ. Άργους