Η …«Γιατρίνα της Καρδίας μας …» και ο αέρας νίκης που …γίνεται τσουνάμι…

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η …«Γιατρίνα της Καρδίας μας …» και ο αέρας νίκης που …γίνεται τσουνάμι…

Ιούλιος 03, 2019 - 16:47

Με αμείωτο ζήλο και πάθος συνεχίζει η υπ. βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ καρδιολόγος Ελένη Παναγιωτοπούλου. Στα χωριά στις κωμοπόλεις αλλά και στις πόλεις όλου του Νομού έχει αλλεπάλληλες συναντήσεις με συντοπίτες της από όλα τα ηλικιακά , επαγγελματικά και κοινωνικά στρώματα. Επισκέπτεται φορείς , καφενεία,  ταβέρνες , καταστήματα , λαϊκές αγορές αλλά και μεγαλύτερου μεγέθους βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες. Αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες συμπολιτών της που αποτελούν το σύνολο του Αργολικού κοινωνικού ιστού και μεταφέρει σε όλους το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τις προσωπικές δεσμεύσεις του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη. Εντύπωση σε όλους έχει προκαλέσει η σε βάθος γνώση των ζητημάτων του νομού και όχι μόνο, που διαθέτει η κα Παναγιωτοπούλου, αλλά και οι προτάσεις που διαθέτει γύρω από την διεξοδική επίλυση τους.
 Σημαντικό ρόλο στο γεγονός αυτό έπαιξε  ότι η κα Παναγιωτοπούλου έχει ήδη στο βιογραφικό της τέσσερα χρόνια περιφερειακή σύμβουλος εκ των οποίων δύο ως Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Υγείας , Πολιτισμού και Παιδείας. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς και την εμπειρία ως δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αργους το 2005-2010 καταλαβαίνει κανείς το λόγo που γνωρίζει τα θέματα σε βάθος . Τόσο τα δημοτικά όσο και στα του νομού .Επίσης οι υψηλές προσωπικές γνωριμίες τόσο στην οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας λόγω του ότι ήταν Αναπληρωτής Γραμματέας τοπικής αυτοδιοίκησης ως προσωπική επιλογή του Προέδρου αλλά και στην Ένωση Περιφερειών που ήταν μέλος του ΔΣ. τις έχουν προσδώσει έναν πολιτικό κοσμοπολιτισμό και μία εξωστρέφεια που ξεπερνά τα όρια του Νομού. Ταυτόχρονα όμως έχει και την ικανότητα να γνωρίζει σε βάθος τα θέματα αλλά και πως πρέπει να κινηθεί ο κρατικός μηχανισμός προς την διευθέτηση τους.
Βέβαια στις συναντήσεις της δεν λείπουν και οι συγκινητικές προσωπικές στιγμές , κυρίως από ηλικιωμένους συμπολίτες μας που κάνουν αναφορά σε αγαπημένα μέλη της οικογένειας της που δεν είναι πιά μαζί μας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μνημονεύουν τον παππού της τον Γυμνασιάρχη ή την γιαγιά της τη δασκάλα . Άλλοι πάλι λίγο πιο νέοι θυμούνται τον πατέρα της τον Βαγγέλη που ήταν γιατρός τους η την μητέρα της την Μιμίτσα που την είχαν γυμνάστρια. Τελευταία μάλιστα της έχουν κολλήσει και ένα χαϊδευτικό προσωνύμιο κάθε φορά που την συναντούν και μιλούν μαζί της . Την αποκαλούν την …’ η Γιατρίνα της Καρδιάς μας….’ Περιγράφοντας έτσι εύστοχα και την αγάπη που περιβάλει ο κόσμος την δική τους Ελένη αλλά και την επιστημονική της Ιδιότητα καθότι ως γνωστόν είναι μια πολύ καταξιωμένη Καρδιολόγος .

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ