Π. Σκουρλέτης από Άργος: Αισιοδοξία από ένα νέο κύμα συσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ (φωτο&βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Π. Σκουρλέτης από Άργος: Αισιοδοξία από ένα νέο κύμα συσπείρωσης στον ΣΥΡΙΖΑ (φωτο&βίντεο)

Ιούλιος 04, 2019 - 22:54

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία σε πρώτη δύναμη στις 7 Ιουλίου είναι εφικτή, υποστήριξε ο γραμματέας του κόμματος και υποψήφιος βουλευτής  Επικρατείας Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Άργους όπου πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία  Αργολίδας.
Και συνέχισε
«Είναι η πρώτη φορά μετά από δέκα χρόνια που μπορούμε να σχεδιάζουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία χωρίς να υπάρχει κίνδυνος νέων μέτρων, περικοπών και απολύσεων. Σήμερα μπορούμε να μιλάμε για τις νέες παραγωγικές δυνατότητες και ευκαιρίες που έχουμε μπροστά μας. Αρκεί να μην γυρίσουμε πίσω»...
«Στηρίζουμε την αισιοδοξία μας σε αυτό που ακούμε και βλέπουμε από τον κόσμο , ένα πραγματικά νέο κύμα συσπείρωσης, έναν πεισμωμένο κόσμο ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι αυτό το οποίο επαγγέλλεται ως καλύτερες ημέρες η Νέα Δημοκρατία σημαίνει να επανέλθουμε στον κανόνα των πέντε αποχωρήσεων από το Δημόσιο και της μίας πρόσληψης, άρα πέντε λιγότεροι γιατροί, ένας στη θέση τους, πέντε λιγότεροι αστυνομικοί, ένας στη θέση τους, πέντε λιγότεροι εκπαιδευτικοί, ένας στη θέση τους. Αυτό το οποίο αντιλαμβάνεται ο κόσμος είναι αυτό που είπε  στον ALPHA o Κυριάκος Μητσοτάκης, ότι θα παραδώσει τα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός, για να τα εκμεταλλεύονται ιδιώτες...
Μετά τον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στο νομό Γιώργος Γαβρήλος, Γιάννης Γκιόλας, Μαρία Καρασταμάτη,Πάνος Νικολαράκος και Παρασκευή Σκούρτη.
Νωρίτερα ο Πάνος Σκουρλέτης είχε επισκεφτεί το κέντρο της πόλης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο η συνέντευξη του Πάνου Σκουρλέτη https://youtu.be/F2IXBu5Mufs

Βίντεο ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Γ. Γαβρήλου https://youtu.be/ve2u-TczXlU

Βίντεο ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Γ. Γκιόλα https://youtu.be/26IdlA8qocI

Βίντεο ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Μ. Καρασταμάτη https://youtu.be/kuZTdk3upew

Βίντεο ομιλία του υποψήφιου βουλευτή Π. Νικολαράκου https://youtu.be/TUwItcqazUY

Βίντεο ομιλία της υποψήφιας βουλευτή Π. Σκούρτη https://youtu.be/GAKBHiwXBh0

 

ArgolidaPortal.gr Άργος - Συνέντευξη του Π. Σκουρλέτη