Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Θέλω να γίνω η Φωνή σας. Θέλω να είμαι η Επιλογή σας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Σόνια Τάνταρου Κρίγγου: Θέλω να γίνω η Φωνή σας. Θέλω να είμαι η Επιλογή σας

Ιούλιος 05, 2019 - 21:20

Φίλες και Φίλοι,

Στις εκλογές της  Κυριακής είμαι υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Αργολίδα. 

Εδώ ζω, εδώ εργάζομαι, εδώ μεγαλώνουμε με τον άντρα μου το παιδί μας. 

Γνωρίζω από πρώτο χέρι τον καθημερινό αγώνα των ανθρώπων της περιοχής. Ως μητέρα έχω τις ίδιες ανησυχίες για το πώς θα μεγαλώσουμε καλύτερα τα παιδιά μας. Ως εργαζόμενη γυναίκα, μοιράζομαι τις ίδιες δυσκολίες με όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να ισορροπήσουν ανάμεσα σε πολλούς ρόλους. Ως μαχόμενη δικηγόρος βρίσκομαι καθημερινά δίπλα στους ανθρώπους της Αργολίδας και δίνω λύσεις σε ζητήματα που αντιμετωπίζουν. 

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πόσο μαχητική είμαι στη δουλειά και την καθημερινότητά μου. Και αυτό φιλοδοξώ να κάνω στην επόμενη Βουλή. 

Θέλω να γίνω η φωνή σας. 

Μια δυνατή, καθαρή και μαχητική φωνή. Για να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις και τις γνώσεις για νέες και καλύτερες δουλειές για όλους. Για να μπορούν τα παιδιά μας να έχουν περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους. Για λιγότερους φόρους, ώστε να αναπνεύσει η οικονομία μας και να μην πνίγονται τα εισοδήματα των νοικοκυριών, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων. Για να επανέλθει το αίσθημα ασφάλειας στη ζωή μας. Για να μπορεί κάθε οικογένεια να κάνει τον προγραμματισμό της, βλέποντας με αισιοδοξία το μέλλον της. 

Για να αξιοποιήσει η Αργολίδα τις τεράστιες αναπτυξιακές δυνατότητες που έχει. Στον αγροτικό τομέα, στον τουρισμό, τις παραγωγικές της μονάδες, αλλά και τον εκπληκτικό ιστορικό και πολιτιστικό της πλούτο. 

Για να συμβάλλω στην πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα, με τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Την Κυριακή θέλω να είμαι η επιλογή σας. 

Σας ζητώ να μου δώσετε με τη ψήφο σας τη δύναμη να εκπροσωπήσω την Αργολίδα και τους ανθρώπους της στη νέα, φωτεινή Ελλάδα που ξημερώνει.

 

   Σόνια Τάνταρου – Κρίγγου

Υποψήφια Βουλευτής Αργολίδας