Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο (photos)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Το Παλαμήδειο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών στο Ναύπλιο (photos)

Νοέμβριος 22, 2012 - 09:26

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε  το Παλαμήδειο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε για 6η  συνεχόμενη  χρονιά στο Ναύπλιο, το Σαββατο Κυριακο 17 και 18 Νοεμβρίου στο κλειστό στάδιο Ναυπλίου.

590  αθλητές συμμετείχαν στις κατηγορίες των ΤΑΟΛΟΥ, του ΤΣΙΝΤΑ, στις ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ και του ΣΕΜΙ ΚΟΝΤΑΚΤ, προσφέροντας  πλούσιο θέαμα και δυνατές συγκινήσεις στους  1000 περίπου θεατές που βρεθήκαν στις κερκίδες και τις δυο ημέρες.
Σωματεία από την  Κύπρο, Κρήτη Θεσσαλονίκη, Άργος, Πάτρα, Κρανίδι και φυσικά από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής συμμετείχαν στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα κύλισε ακριβώς όπως είχε μελετηθεί χωρίς παρέκκλιση και χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι αθλητές και οι συνοδοί τους.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι κατηγορίες των Ταολού, των τεχνικών αυτοάμυνας και του Τσίντα.

Η Κυριακή άνηκε αποκλειστικά στο άθλημα του Σέμι Κόντακτ. Σε 4 τατάμι από τις 09:45 έως και τις 20:30  πραγματοποιήθηκαν όλες οι κατηγορίες, με μοναδικό διάλλειμα το δεκάλεπτο όπου αθλήτριες από το γυμναστήριο της Κοκκινάκη Άννας, από το Άργος παρουσίασαν ένα καταπληκτικό πρόγραμμα ακροβατικής γυμναστικής.

Το 6 Παλαμήδειο πέρασε στην ιστορία με πάρα πολλά θετικά και ελπίζουμε με πολύ λιγότερα αρνητικά. Πάντως τα σχόλια από προπονητές αθλητές και θεατές , ήταν θετικά, τα οποία μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια αλλά και ευθύνη για περεταίρω βελτίωση του Τουρνουά.

Ίδη η οργανωτική επιτροπή έχει επισημάνει κάποια προβλήματα που θα επιλυθούν στο επόμενο πρωτάθλημα.
Πολύτιμη η προσφορά των επιχειρήσεων που στήριξαν οικονομικά το πρωτάθλημα, της Γραμματείας του πρωταθλήματος ,  του δήμου Ναυπλίου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Κωστούρου όπου και τίμησε με την παρουσία  του το πρωτάθλημα.

Ραντεβού το Νοέμβριο του 2013 στο Ναύπλιο