Νίκας από Ναύπλιο: Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά, η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Νίκας από Ναύπλιο: Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά, η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!

Ιούλιος 18, 2019 - 19:58

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ο νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Γιάννης Μαλτέζος,Δημήτρης Σχοινοχωρίτης ,Γιάννης Ματζούνης , είχαν σήμερα ,Πέμπτη 18 Ιουλίου,  στο Ναύπλιο, στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, προγραμματισμένες συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων της πόλης και του νομού.

Π. Νίκας: ''Συναντήθηκα σήμερα το μεσημέρι στο Ναύπλιο στην αίθουσα του κτηρίου της Π.Ε. Αργολίδας, με εκπροσώπους Φορέων του νομού, οι οποίοι μου έθεσαν τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής, όπως η συντήρηση των υποδομών, η ολοκλήρωση των έργων στον Ανάβαλο, η απαξίωση του ΓΟΕΒ, η αναβάθμιση του οδικού δικτύου κά και ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με τα μέτρα που πρέπει να λάβουμε για την ενίσχυση του αγροτικού, του επιχειρηματικού και του τουριστικού τομέα. Συγκεκριμένα, συναντήθηκα με εκπροσώπους από το Επιμελητήριο Αργολίδας, τους Εμπορικούς Συλλόγους 'Αργους, Ναυπλίου και Κρανιδίου, το Δικηγορικό Σύλλογο, τον Ιατρικό Σύλλογο, την Ο.Ε.Β.Ε. και την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αργολίδας. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά, η Αργολίδα και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!''. (φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

Βίντεο Π. Νίκας ''Πρέπει να πάμε γρήγορα σε δημόσια κτίρια, να τα οργανώσουμε και οι πολίτες να εξυπηρετούνται καλύτερα''   https://youtu.be/OzRSQzjSEbQ

ArgolidaPortal.gr Ναύπλιο- Συνάντηση Νίκα με φορείς της Αργολίδας