Η πρόληψη πάντα καλύτερη από τη θεραπεία

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η πρόληψη πάντα καλύτερη από τη θεραπεία

Ιούλιος 19, 2019 - 14:59

Η καρδιοαναπνευστική δοκιμασία κόπωσης είναι μια από τις πιο σύγχρονες προληπτικές εξετάσεις που μπορεί να κάνει είτε ένας αθλητής είτε ένας άνθρωπος με καθιστική ζωή.

Τα αποτελέσματά της δημιουργούν έναν πλήρη χάρτη του ατόμου όσον αφορά τα καρδιολογικά αλλά και τα αναπνευστικά δεδομένα και δίνουν μια πολύ σαφή απάντηση για την υγεία του εξεταζόμενου.

Μιλήσαμε με τον ιδρυτή του κέντρου SYNΔΙΑGNOSIS κ. Βασίλη Σταθόπουλο για την εξέταση αυτή, το κόστος της και ποιοι πρέπει να την κάνουν. Βίντεο https://youtu.be/QILeFarLU_w
 Απευθύνεται σε υγιή άτομα 35-60 ετών που επιθυμούν την συνολική και έγκαιρη αξιολόγηση της ιατρικής τους κατάστασης,, καθώς και σε ασθενείς που θέλουν να βελτιώσουν σημαντικά την ποιότητα και τα προσδόκιμο της ζωής τους.

Είναι ένας κλινικός προσδιορισμός αθλητικής κατάστασης με παράλληλο έλεγχο καρδιολογικής πνευμονολογικής και μεταβολικής κατάστασης σύμφωνα τις τελευταίες προπονητικές πρακτικές και τις κατευθυντήριες οδηγίες της AMERICAN HEART ASSOCIATION και της EUROPEAN ASSOCIATION FOR CARDIOVASCULAR PREVENTION.

Το κέντρο SYNΔΙΑGNOSIS μπορείτε να το βρείτε στην έξοδο του Λουτρακίου στην Παλαιά Γέφυρα

Τηλέφωνο : 2744 301874

www.syndiagnosi.gr

Facebook: https://www.facebook.com/pg/syndiagnosi.gr/services/

ΠΗΓΗ ekorinthos.gr

 

 

Συνδιαγνωσης