Γιάννης Γκιόλας: Με μαχητική αντιπολίτευση θα προασπίσουμε όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γιάννης Γκιόλας: Με μαχητική αντιπολίτευση θα προασπίσουμε όλες τις κοινωνικές κατακτήσεις

Ιούλιος 25, 2019 - 12:03

φωτογραφία eurokinissi

Στην πρώτη συνέντευξη, στο κανάλι της βουλής, μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αργολίδας επισήμανε ότι στις Προγραμματικές δηλώσεις, ενδεικτικά, δεν έγινε :
 
«Καμία αναφορά στα επιδόματα στέγης, σχολικών γευμάτων και τέκνων».
«Καμία δέσμευση για προσλήψεις εκπαιδευτικών. Στον αέρα οι προσλήψεις 5.250 του χρόνου  και άλλων 5.250 αναπληρωτών για τον μεθεπόμενο χρόνο»
«Στους πυρόπληκτους στο Μάτι, δόθηκαν τα απαραίτητα για την κάλυψη των άμεσων στεγαστικών αναγκών, αλλά και την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη».
«Η επιδιόρθωση των κατοικιών ήταν υποχρεωτικό να ακολουθήσει τους κανόνες δόμησης. Η ολοκληρωτική αποκατάσταση προυπέθετε την σύνταξη  χωροταξικού σχεδίου της ευρύτερης περιοχής, για την άρση της αναρχίας και των όποιων αυθαιρεσιών.  Άρχισε αμέσως και ολοκληρώνεται σε σύντομο χρόνο ώστε να εκλείψουν οι αιτίες που οδήγησαν στη διόγκωση των καταστροφικών αποτελεσμάτων, που προέρχονται από ιδιαίτερα έντονα και απρόβλεπτα  φυσικά φαινόμενα».
«Ρυμοτομικά σχέδια με στενούς και αδιέξοδους δρόμους, έλλειψη ελεύθερων κοινόχρηστων χώρων και φραγμένες τις προσβάσεις προς την θάλασσα, είναι ανεπίτρεπτο να εμφανιστούν ξανά».
«Δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε την παρανομία και να γίνουμε συνένοχοι σε ένα διαχρονικό έγκλημα»

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
https://youtu.be/tVFlLg3G1MI