Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 28η Διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2012(photos&video)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στην 28η Διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia 2012(photos&video)

Νοέμβριος 24, 2012 - 09:58

Δείτε φωτογραφίες και video από το περίπτερο της Περιφέρειας στο ρεπορτάζ του www.arcadiaportal.gr που βρέθηκε στο χώρο της έκθεσης

Στη μεγαλύτερη έκθεση που διοργανώνεται στη χώρα, στην 28η διεθνή έκθεση τουρισμού Philoxenia στη Θεσσαλονίκη συμμετέχει με ένα πολύ όμορφο και ξεχωριστό περίπτερο-που κερδίζει τις εντυπώσεις και θετικά σχόλια- η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκοπό να προωθήσει το τουριστικό και πολιτιστικό προϊόν της Περιφέρειας σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης από τη χώρα αλλά και από το εξωτερικό.

Άλλωστε και η υπουργός τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εγκαινιάζοντας την έκθεση τόνισε πως θα πρέπει ο τουρισμός να αποτελέσει την κινητήρια δύναμη για την αναστροφή του κλίματος που υπάρχει στην οικονομία. Και χαρακτήρισε την έκθεση Philoxenia σημείο εκκίνησης μιας νέας αφετηρίας τουριστικής πολιτικής.
Η υπουργός στάθηκε σε κάτι που έχει αναφέρει και η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Ντίνα Νικολάκου για την περιφέρεια μας ότι δηλαδή «το 2013 θα είναι έτος τουρισμού και θα πρέπει να υπάρξει συγκροτημένο στρατηγικό σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης.
H φετινή 28η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA θα διαρκέσει ως τις 25 Νοεμβρίου. Προσκεκλημένοι και φιλοξενούμενοι είναι 100 ξένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers), εκπρόσωποι tour-operators και τουριστικών φορέων από το Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Ρωσία, Ιορδανία, Κίνα, Νιγηρία, ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Βραζιλία, Ν. Αφρική κ.ά. Παρίστανται επίσης, οι ιδιαίτερα σημαντικοί διεθνείς tour - operators Thomas Cook και AURORA Travel - Tours, με εκπροσώπους τους από την Ευρώπη και την Ασία, ενώ μεγάλη επιτυχία αποτελεί το γεγονός της συμμετοχής της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ένωσης UEFA.
Οι άμεσοι εκθέτες της PHILOXENIA 2012 φθάνουν τους 155, έναντι 120 πέρσι, τα τετραγωνικά μέτρα, που καλύπτει φέτος η έκθεση είναι περισσότερα, ενώ και το σύνολο των άμεσων-έμμεσων ξένων εκθετών είναι μεγαλύτερο, σε σχέση με το 2011.

 

JVS2ltSrQMY