Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Αστυνομικά νέα Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ιούλιος 29, 2019 - 09:26

φωτογραφία eurokinissi

Διεύθυνση Αστυνομίας Κορινθίας

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, στις (28.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 46, 50 και 62 ετών αντίστοιχα, γιατί κατείχαν μικροποσότητες κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας, μία (1) περίπτωση κλοπής πινακίδων οχήματος ημεδαπού, που είχε γίνει την 16.6.2019, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 43χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση  του Τελωνειακού Κώδικα και για Ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (27.7.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -33,4- γραμμαρίων, καθώς και τέσσερις (4) συσκευασίες λαθραίου καπνού, συνολικού βάρους -200- γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο
Συνελήφθη, στις (24.7.2019) το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου- Βόχας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Ναυπλίου, για απόπειρα ληστείας.  

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βόρειας Κυνουρίας, μία (1) περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 14/15.6.2014, στο Άστρος Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 27χρονου ημεδαπού, για κλοπή.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή
Συνελήφθη, στις (23.7.2019) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, 20χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, μπήκε σε οικία ημεδαπής και αφαίρεσε χρήματα. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, μία (1) περίπτωση κλοπής ποδηλάτου ημεδαπού, που είχε γίνει την 14.7.2019, στην Τρίπολη Αρκαδίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 30χρονου αλλοδαπού, για κλοπή, ενώ το ποδήλατο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (28.7.2019) το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 6,9 γραμμαρίων περίπου, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, στις (27.7.2019) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (26.11.2019) το βράδυ, στο 4ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Σπάρτης- Γυθείου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Λακωνίας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης κλοπής
Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μία (1) περίπτωση κλοπής- διάρρηξης σε σταβλικές εγκαταστάσεις ημεδαπού, που είχε γίνει την 21.7.2019, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός (1) 37χρονου ημεδαπού, για κλοπή, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (22.7.2019) το απόγευμα, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Λακωνίας, 26χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθησαν δύο άτομα που επιχείρησαν να ταξιδέψουν για Ολλανδία με πλαστά έγγραφα, μέσω του Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας

Συνελήφθησαν, στις (27.7.2019) το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο (2) αλλοδαποί, ένας (1) 48χρονος και μία (1) ανήλικη, για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράβαση της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων των ανωτέρω, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για το Άμστερνταμ Ολλανδίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν προφανώς πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο (2) διαβατήρια Ιαπωνικών Αρχών, ενώ ο 48χρονος συνόδευε και τα ανήλικα τέκνα του, για τα οποία υπέδειξε δύο (2) διαβατήρια Ιαπωνικών Αρχών, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, στις (26.11.2019) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 37χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε τρία (3) τσιγαριλίκια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής
Συνελήφθη, στις (26.7.2019) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, ένας (1) 18χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με άγνωστους συνεργούς του, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν οικία ημεδαπού χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Εκτροπή οχήματος με θανάσιμο τραυματισμό
Στις (24.7.2019) το βράδυ, στο 2ο χιλιόμετρο Επαρχιακής Οδού Γαργαλιάνων- Βρωνονερίου Μεσσηνίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε 52χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαινε 36χρονη ημεδαπή εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, σε παρακείμενο αγρόκτημα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 36χρονης και τον τραυματισμό του 52χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.