Παραμυθογιορτή στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Παραμυθογιορτή στην Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους (φωτογραφίες)

Νοέμβριος 25, 2012 - 15:35

φωτογραφία eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Η Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη Άργους πλημμύρισε από πιτσιρίκια που παρακολούθησαν μαγεμένα  γνωστά παραμύθια των αδελφών Γκριμ.
Η  παραμυθού Ηλιοπούλου Ερασμία   έστησε  μια παραμυθογιορτή
τσιμπολογώντας !  παραμύθια από τα βιβλία των Αδελφών Γκριμ.
Το Δημοτικό Ωδείο Άργους – Μυκηνών συνόδευσε  με  ευχάριστες μουσικές νότες τους γνωστούς ήρωες των παραμυθιών των Γκρίμ, όπως τον Κοντορεβυθούλη, την Κοκκινοσκουφίτσα, τον Παπουτσωμένο Γάτο, τη Σταχτοπούτα, το Λύκο με τα 7 Κατσικάκια, κ.α.
Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, κατάφερε να καθηλώσει   μικρούς και μεγάλους ακροατές  και να αποσπάσει το θερμό χειροκρότημα τους, το  γέλιο τους , την αυθόρμητη συμμετοχή τους.
Ήταν η δεύτερη εκδήλωση από  τον κύκλο των εκδηλώσεων «Χειμώνας 2012 – 2013 στη Βιβλιοθήκη» και πραγματοποιήθηκε την  Κυριακή το πρωί 25 Νοεμβρίου 2012 με αφορμή την επέτειο για τα 200 χρόνια από την έκδοση του 1ου τόμου συλλογής παραμυθιών των Αδελφών Γκριμ (1812).
Σην εκδήλωση παρών ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ κ. Νίκος Δελής.
Η  Παιδική Νεανική Βιβλιοθήκη λειτουργεί στα πλαίσια της   Κοινωφελούς   Επιχείρησης    Πολιτισμού  του    Δήμου   Άργους  Μυκηνών.(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ) www.arlolidaportal.gr