Ναύπλιο: ενημέρωση στην πλατεία Καποδίστρια για την καταστροφή στην περιοχή του Αμαζονίου

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ναύπλιο: ενημέρωση στην πλατεία Καποδίστρια για την καταστροφή στην περιοχή του Αμαζονίου

Αύγουστος 29, 2019 - 14:14

Το Τομεακό Συμβούλιο της ΚΝΕ Αργολίδας καλεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 19.30 το απόγευμα, σε παρέμβαση - ενημέρωση  στην πλατεία Καποδίστρια ενάντια στην τεράστια καταστροφή στην περιοχή του Αμαζονίου, αλλά και την εγκληματική κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας και την περιοχή μας με νέα πύρινα μέτωπα να ξεπηδούν κάθε μέρα.

Αποδεικνύεται ότι η υποχρηματοδότηση των υπηρεσιών αντιπυρικής προστασίας του κράτους, καθώς και η πολιτική παράδοσης του περιβάλλοντος στις ορέξεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, που υπηρετούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις στη χώρα μας, έχουν τραγικά αποτελέσματα για τις ζωές μας.

Απέναντι στην «εμπρηστική» πολιτική που θεωρεί «κόστος» την προστασία της ζωής του λαού, αλλά «όφελος» την ενίσχυση των μονοπωλίων, κανείς νέος άνθρωπος δεν μπορεί να μένει παρατηρητής των εξελίξεων.

Η προστασία του περιβάλλοντος είναι ζήτημα που αφορά τους ίδιους τους όρους ζωής του λαού και της νεολαίας! Γι’ αυτό δεν μπορεί να αφεθεί στα χέρια των εκμεταλλευτών, που ευθύνονται για την κατάσταση που ζούμε, αλλά να γίνει στοιχείο της πάλης για την ανατροπή αυτού του συστήματος και όσων το υπηρετούν!

Καλούμε τους νέους και τις νέες να δώσουν το δυναμικό τους παρόν !

Τ.Σ. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ της ΚΝΕ